sobota 4. března 2023

Je to ledabyle oplácaná septimánka

Nemůžete se pořádně vyspat? Leze vám na nervy váš kluk? Nic nezoufejte. Existuje prověřený plán, který bezpečně vymaže z vašeho života jakéhokoliv škůdce. Mohu vám o něm sdělit podrobnosti, ale taky nemusím, je to na vás. Z mé zkušenosti vím, že ženy, jakkoliv se rády podobně tváří, nejsou tak šťastné jako hory, které nevědí o svém štěstí a které na svých vrcholcích dlouho zadržují paprsky zapadajícího slunce a nechávají se třeba laskat světlem, které na horách trvá podstatně dýl než v nížině. Ženy mají obvykle určitou jasnou představu o tom, v čem se nacházejí, což je činí poněkud rozumnějšími bytostmi, než jsou třeba páni. Moje poslední buchta je nyní mdlá a chmurná hromádka trosek, která zcela potřela tu zářivou a veselou barvu, která kdysi zlatívala svými dráždivými odstíny její tak hebce růžové čelo... stačilo pár let užívání perníku a dojela jak Loprais na duně. Přesto ji všecko napovídalo, že když bude setrvávat ve zle a nectnosti, nevyhnutelně skončí na dlažbě - což se taky bohužel stalo. Nicméně, abychom odlehčili toto tolik těžké téma, připomeňme si, že na světě jsou i holčiny veselé, které nemají sklony k nadměrnému pití a píchání si do žil. Působí v různých sférách života, některé jsou kadeřnice, jiné advokátky, další zas sociální pracovnice. Nejvýraznější z nich je momentálně jedna tmavá květinka, která slyší na jméno Alexandria Ocasio-Cortezová a která zastává jakési velmi důležité místo v Sněmovně reprezentantů Spojených států. Tato Alexandria má kromě velmi vábné figury a vyjadřovacích schopností na úrovni Lao'c taky moc hezké, stále ještě své zuby a taky, jak se říká, duši! 






Tady se postavila k ožehavému tématu dnešní doby.  K naprosto toxickému jednání ze strany kongresmana Teda Yoha, který ji při nějaké a snad i nějaké další, soukromé, příležitosti naprosto nevhodně urazil.
Urazil ji do nekřesťanských pojmů, když byli sami a pak, když po nebi táhly nízké a šedé cáry mračen, urazil ji ještě před vchodem do domu, kde byli její sestřenice, bratranci, neteře a další drobotina, uprostřed squatu rodiny, při krbu krve, tak říkajíc... A to už statečná obránkyně práv neunesla a vzala se za slovo. Za slovo se brát umí, to můžeme mít možnost vidět i v tomhle videu, kde kongresmana doslova rozcupovala na slabiky.

2 komentáře: