středa 18. ledna 2023

Je to vzestup přes mrtvoly ke hvězdám

Byl její skrytý obdivovatel už řadu měsíců. Potkal ji v práci - on dělal uklízeče a ona asistentku nějaké advokátky. Od doby, co ji prvně uviděl, měl jen jedno přání. Aby ji znovu potkal ve výtahu. A nějak se rozpředl rozhovor. Míjel ji na schodišti, vídal ji přes naleštěná skla kanceláří, ale ve výtahu ji potkal pouze jednou. Měla tehdy na sobě červené korále. Na prsou, která byla příliš dokonalá pro takovou dvaadvacítku, ji trůnila visačka, kde stálo: Šárka. Ty korále byly dar od jejího přítele, ale nenosila je už dávno kvůli němu, nýbrž kvůli sobě. Aby přitáhla rozkošnou pozornost všemožných mužů. Na které se může krátce, ale významně podívat a ocenit.

Ňadra přece jenom ukazovala umně, protože si byla jistá, že si jich uklízeči a další individua všimnou. Zčervenala po ňadra jen tehdy, když ji minul Albert, asi třiatřicetiletý šéfík té jejich vydřidušské pobočky. Tomuto muži věnovala přece jen trochu moc pozornosti, napomene se v duchu. Proč se ale proboha teď tak často červená, tak snadno? Asi jako dospívající dívka. Červenala se tak, když byla na počátku fyziologické cesty. A tělo v ní vyvolávalo stud. Nyní jen těžko může její tělo vzbudit stud. Vždyť je to kurevsky vyvinuté tělo. 

Se znovuprobuzeným studem se před Albertem začala zas červenat.


To ale nic nemění na faktu, že její skrytý obdivovatel zatím myl hajzly a leštil kliky jejich dveří. Čekal, vyčkával a plánoval a doufal vskrytu ve chvíli, kdy ji nenápadně potká. Nebyl příliš inteligentní, milý ani slušný, ale ponechával svůj život bez jakékoliv zmínky, své touhy, své pocity uzamykal na klíč a nedával navenek nic moc znát. Žasl často nad jejím držením těla. Představoval si, jak přes ni přehazuje plášť utkaný z plamene. Její nahé tělo obalí karmínový, kardinálský plášť a takto zabalenou ji položí na červenou postel. Přenádherná kardinálka, sotva třiadvacítka, ale už s titulem a moc chytře uspořádaným tělem, nyní štíhlejší než kdy dřív, což ho tak moc nebralo, ale když si vykračovala obklopena jakoby bakchickými jiskrami, musely by být všechny advokátky na patře svlečené, aby je vůbec zaregistroval. Stejně by je rychle pustil z hlavy, ji však ne.

Žádné komentáře:

Okomentovat