čtvrtek 19. ledna 2023

Je to tak, protože tak odpoví ten, kdo neví nic i ten, kdo ví všechno

Tak žádostivá výšek byla, protože v mládí jí držel tatík zkrátka. Matku nepoznala, umřela při porodu. Šárka měla ale být mámě za co vděčná, dala jí do vínku skutečně mimořádnou postavu, ňadra klenutá jako mladá Afrodité a jemný, sopránově dívčí, melodický hlas plný zámlk. Byla pojímaná jako dlouhodobý projekt. Nemohl ji ošukat kde kdo, měla od všemocné přírody přislíbeno kvalitní sperma. Takže až do šestnácti byla pannou, pak to nicméně šlo jak po tobogánu. Nejprve učitel dějepisu, její první milenec, pak vousatý, smradlavý školník, který skutečně připomínal dezoláta (viz heslo ze Příručního slovníku JČ: 1) bezdomovec nebo opilec, velmi odpudivého vzhledu, zápachu apod a nedlouho po jejich provaleném románku (na záchodcích, to si vyčítala) musel opustit toho ne příliš lukrativní místo, pak se na ni vystřídali skoro všichni vyšší a nebo urostlejší spolužáci, tolik jich zas nebylo, nebyla to žádná malá žínka, měřila už přes sto sedmdesát, na druhák slušné... 

Takže ať už na to náš uklízeč pohlížel jakkoliv, nebyl by zdaleka první a asi ani poslední, kdo by se jí dobyl do tang. Teď ještě šlo o to, jak dlouho by mu to dovolovala. Řekněme, že by se sblížili intimně a krátce na to i lidsky, to by mu mohlo přidat tak nanejvýš dva týdny, protože on, to si řekněme na rovinu, nebyl příliš empatický nebo vůbec hodný pozornosti.

Svůdným krokem se k němu přibližovalo to dílo v takové kruhové chodbě, výhled otevřený do fabriky na vysavače. S nečekanou, sobě nevlastní energií se přistihl, jak mu cosi cuká v koutcích a pak ji pozoroval s šíleným takřka soustředěním, ale samozřejmě tak, aby si ničeho valně nevšimla. Vnutil jí tento málem nevědomý akt lásky... a když si ho bude před spaním přehrávat, jak jinak než že vykřikne s tím obrazem na sítnici v orgasmu.

To ho fascinovalo. Nechává se svést hrou a zapomene přitom na to, že ji sleduje příliš upřeně. Ona to vidí... a prchá před ním, zatím v mysli, posléze nečekaně i bere do zaječích v tom smyslu, že kolem něj přejde rychleji, přecupitá a navíc je v tváři bledá, rozrušená. Kráčí kolem něj, krouží kolem něj, uniká mu, aniž ho nechá se přiblížit. Žena je tou kořistnicí obvykle, když jde o tlačenici lásky. Tady se z ní rychle stává kořist, protože se k tomu rozhodla, po celém patře intenzivně zavoní prudce vzedmutý obligátní Chanel 5 parfém.


Poslední, co zaznamená, jsou polozavřené oči z profilu, labutí šíje, červené korále, útlá ramínka a vlnící se šaty.

Žádné komentáře:

Okomentovat