čtvrtek 5. ledna 2023

Je to v zájmu jejích dásní

Velmi pronikavý hlas Leony mi zvedal mandle od školky až po osmou třídu základky. Nemluvila, pištěla. Její holohlavá vejčitá lebka připomínala mimozemšťana. Dlouhé, kostnaté prsty, jimiž si zapínala bundu až ke krčku, měla pokryté nánosem pih. Byla to velmi zvláštní dívka a pocházela ze zámožné středostavovské rodiny.


Příběh pátý

Vyplnila zrovna dotazník, co jí dali na recepci a byla tak téměř připravená chopit se klíčků od pokoje. Byl to z její strany projev důvěry, na celých dvou stranách poskytla informaci o svém soukromém a pracovním životě... a o svém těle. Všechny ženy jsou krásné, ale ty štíhlé jsou krásnější, to si řekněme. Patrície si stanovila jasný cíl. Většina žen chce dosáhnout o pár čísel menší konfekční velikosti, ale Patka chtěla jediné. Mít zadek jako Hana Zagorová, ta popová bohyně. Rozumí se, že ne takový, jako když randila s Margitou, ale v době, kdy premiérově zpívala Asi, asi a tak. Nezajímalo je nic kromě toho, kde pracuje a jaký má cíl. Na základě dotazníku jí pak věnovali příslušný pokoj. Agentura zbožňovala vídat častěji takové oduševnělé tváře, jaké měla Patka. Toužila pomáhat ženám v dosahování plnějšího a kvalitnějšího života. Nejpozději do osmi týdnů od předložení žádosti (dotazník) se zavazovali, že se váš život od základu změní. Za služby spojené s tím výše si společnost účtovala částku 100 000 KČ. Úplně dole stálo kurzívou:

Pokud se cíl nenaplní, nemusíte platit nic.


Patka si vesele hvízdala, když kráčela po schodišti do pokoje číslo 27. Nějaký debil stál před dveřmi a dobýval se dovnitř. To ji překvapilo. Ale neměla proč být překvapená, byla to součást smlouvy... začínali pěkně zhurta. Stalker byl závazek. I kdyby ji to mělo stát život, musí si tím projít - tak jako Hanka kdysi před léty. Odhalí každý dietní přestupek takový soukromý stalker. No. To je fuk, je to jen zahřívací testík. Problém byl, že se jí vůbec nezamlouval, nebyl to žádný sympaťák, kterým by se mohla nechat svést a hned za dveřmi nechat ojet. Byl to cikán, asi pětadvacet, spíš takový střízlík, s hustým knírkem a takovýma těma cikánskýma očima, takže Patka nebyla úplně vlhká. Byl to prostě normální úchyl. Nechápala, proč má tak trpět, ale po tom zadku toužila, takže... se nechala ovládnout kouzlem okamžiku. Chvilku na sebe pokřikovali, lidi začali otvírat dveře vedlejších pokojů. Vlastně to nebyli lidi, ale další klienti, samé ženské, čtyřicítky s postavou na odpis, občas chlap s pivním bachorem. Prožívala psychické trauma, což je něco, co mladé dívky velmi těžce nesou.


Žádné komentáře:

Okomentovat