středa 4. ledna 2023

Je to marné, našel si náhradu

K čemu by vlastně sloužil trest, kdyby zášť trvala dál? Chlapce nepotrestáte tak, že mu odepřete své vnady. Musíte mu vzít chuť pelešit se s vaší náhradnicí.


4️⃣

V minulosti jsem narazil na nejrůznější typy děvčat. Některá byla slušně vychovaná a vlastnila nemalé věno. Jiné byly chudší a některé byly skoro bezdomovkyněmi. Takové jsem měl nejradši. Mezi mě patřila i Metastázie. To je její skutečné jméno, ale zkráceně jí říkali Metázka. Přestože ještě nebydlela pod mostem, měla nakročeno k této neveselé kariéře už jen tím, že brala trochu moc perníku. Metázka měla metr šedesát, padesát kilo plných vnad a buchtiček, za které bylo co chytat a hlavně měla moc hezké zelené vlasy, takže připomínala vodníka. Vodnici, kdyby tehdy ještě existovaly a byly definovány nějaké binární typy vodnic. Bydlela u tatíka v podkroví spolu se dvěma dogami, tyto obludy měly skutečně parametry vodních buvolů. I kdyby držely hladovku jako Gándhí, nevešly by se nejspíš ani do výtahu do středně velkého skladu uzenin. A nejspíš by ani neubylo hoven, které se válely všude v prachu v tom podkroví, ani se nenamáhala je sbírat a vytírat to z podlahy. Nicméně měla přitažlivou tvář, bolnou, dětskou a bázlivou, přesto již sladké tělo ženy. Kdyby s ní tehdy spával nějaký básník, snad by z ní vykřesal dílo podobné Melrose Place, protože taková to s ní asi byla romantika... fakt žumpa. Věčně špinavé nehty, které si kousala, kouřila kromě padesáti denně i jointy a do toho šňupala perník z naběračky. Kdyby způsob, jakým do sebe vpravovala to svinstvo, viděli dnešní mileniálští feťáci, asi by se poblili preventivně.

Metázka měla slabost pro hrady a podhradí, pro katakomby, kasematy a všelijaká ta zákoutí, která najdeš právě na takovýchto zapovězených místech. není tedy divu, že poslouchala i podobnou temnou hudbu, ve které pískali všelijací rarášci a odkud se ozýval křik panen braných do hrůzostrašných železných beden. Ne že by nikdy nevařila, ale když už uvařila, nedalo se to žrát, takže jsem jí musel dělat svačiny a pakovat je do různých sáčků já. Takhle si vzala ruksak s trochou žrádla, dvoulitrovkou Hradní svíce a balíčkem kondomů/vložek a mohla jít na týden na dva do terénu, jak tomu říkala. Že jsem s ní chodil, jí nic neříkalo. Lepila se na každého, kdo ji dal nějaký ten matroš, komu mohla vykouřit za směšnou částku, kterou já jsem jí denně věnoval jen tak na přilepšení a taky měla úchylku na kluky s dredy. Těm kouřila i za daleko míň, nicméně snad nikdy ne zadarmo. Byla to ryze česká cuchta a taky skončila ryze česky, hrdinně jako mánička, kterou zapomněli upozornit, že starý režim padl. Naštěstí už to tehdy byla starost nějakého jiného nakládače.

1 komentář: