čtvrtek 31. března 2022

Padl za cílevědomou stranu

Zeptal se jí, jestli jsou dohodnuti na ceně. S tváří zruměnělou, ale hlasem neochvějným odpověděla, že jí docela vyhovuje. Teď už jen zbývá vybrat místo. Laciný motýlek nebo pokoj pro hosty v nálevně třetí třídy. Iveta měla sedmnáct, ale byla už velmistryní chodníku. Znala ve městě každého magora, který jí nabízel pět stovek za ruku, tisíc za ústa a dva litry za vstup do Zakázaného města. Podařilo se jí prožít ty dva roky jako prostitutka v relativním blahobytu. Už jen za ni zaplatil drink a vycházeli do temné uličky. Ještě za vybledlými stěnami zazmítala salva smíchu už napitých dědulů. Netušila, že tento nový je jiný, není jako předchozí, jako stovky těch před ním. Překvapil jí hned, když vlezli do pokoje a on se chopil jejího oblečku, dvorně jí ho sundal zpoza ramen a pověsil na věšák. Přišoural se neohrabaným krokem housera ke stolu, nabídl ji židli a začal vytahovat ze svrchníku lulku. Pak vytáhl i zapalovač a zatímco ona na něj konsternovaně hleděla, měla už chuť začít, začal si připalovat a přitom na ní hleděl ponurým, pohledem potápěče po pobytu v hyperbarické komoře.
"Dneska to uděláme jinak," spustil.
Nepřestávala jej pozorně sledovat, ale maličko se jí zježily chloupky na rukou. Její tělo vysílalo podprahová znamení, že může být nepěkně zpracováno. 
Podivný pán luskl prsty a v tu ránu se do místnosti začali trousit další. Bylo jich asi osmnáct. Nebudeme popisovat, co se dělo v prvních deseti minutách, jak řeknu jen, že další chtěl být každý a zvednuté její ruce se vlnily jako obilný lán. Byla všelijak nabírána a bodána do úst i do rozkroku, vůbec kde se dalo. Bylo jasné, že bude-li jí upřena chvilka na uklidnění, na místě pukne.

Nevím, co jsem tak kdysi psal o stárcích... ale vím vlastně, jen jsem to průběžně zapomněl... to je teď jedno, zítra to tu postnu. Zatím den dobíhá bez určení. Ale zítra si zas oblíbíte návštěvy kin, na něž jste zanevřely, poněvadž kovid. Radši bych zhebnul na kurděje, než to odeslat tady a teď ještě dnes... tak tedy vám přeji, slečny, obcujte tiše... z obavy před trestem. Buďte třeba o hladu a vzhledem k vaší vytrvalosti pořádně trpte, ale nevynechte páteční duševní sex na psaníčkách... článek bude hutný, slibuji!

1 komentář: