pondělí 7. února 2022

Vyvrcholil do hostie

Tak jako já ani poezie nikdy neumře. Povím vám příběh kamaráda boxera, který propadl těžkým depresím poté, co se seznámil se zvláštní dívkou. Setkali se náhodou na plese abiturientů. Chodili spolu tři milé měsíce, pak se sestěhovali. Pokud jde o ducha, neprojevila nic, o čem by se i při nejvyšší míře dobré vůle dalo říkat bystrost. Její tělo bylo čistě sexuální, vyjadřovalo zájem zvířete, které nic neví o tom, co přichází s výsadami domácího mazlíčka.
Stěžovala si často na hrubé zacházení ze strany svého snoubence a zejména na to, že neustále chodil za jejími kámoškami. Což posléze zapíral a nebo nevěrohodně vysvětloval, že tam byl za obchodem.
Považoval se tak trochu za jejího vládce, protože neměla už rodičů. Když jí velmi jemně, pohlavkem, vytkl, že byla večer, když on se vrátil unaven z tréninku, v biografu, rozčílila se a utekla z domu. Když se pak vrátila o něco později, povalil s ní gauč. To už neutíkala, tu noc spala s ním v postýlce, protože se usmířili výhodným sexem. Měla opatrný respekt k tělesné síle svého snoubence a když jí někdy popadl za krk takovou silou, že jí na něm zanechal drobnější krevní podlitiny, spokojila se s vysvětlením, že takoví jsou všichni chlapi.
V reálném životě byla tanečnice. Není proto divu, že byla útlounká a silná. Tanec byl její vášní. Tančila pavanu a sarabandu, uměla i galliard a křepčit maursky, a to vše po celou noc, takže mnohý mladík na diskotéce stál a zamyšleně ji pozoroval, jak se kroutí v kole... s myšlenkami na věci zapovězené. Neměla však chuti na zajíčky, její chuť poutali nyní muži vysoké společenské úrovně, movití a hlavně diskrétní. Její boxer nebyl příliš diskrétní, vždycky když někoho zmlátil, pouštěl si hubu na špacír. Hecoval se, že je nejlepší polotěžká váha na světě. Umiňovala si tedy, že nikdo, vůbec nikdo se nesmí dovědět o jejich spiklenectví... Jednou ale, když jejich hádky nabývaly na pravidelnosti, v roztržitosti vypila plesnivou vodu z láhve a poblinkala si boty. Blížil se k ní s takovým sebevědomým úsměvem, položil ji tlapu na hlavu, když klečela a dávila a řekl: "To se stává, když neposloucháš šéfa, maličká."

2 komentáře:

  1. Voda už je holt taková. Bez ohledu na dodatečný obsah.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Občas roztomilým dívkám říkám, že jsou "zakonzervovány", když mají trvalého nápadníka. Od konzerv pochází plísně atd.

      Vymazat