středa 26. ledna 2022

Ledová královna

Opojená alkoholem je krásná šestnáctka často náchylná k tomu, aby se stala obětí nějakého hnusného samce, krále šulinů. Často padne do jeho tenat a nemá dost zkušeností, aby se z nich vysekala. Zahyne bídně, jako její kámoška ze třídy, co ho potkala po ní.

Znáte ten typ, který flirtuje, i když třeba nakupuje u řezníka uzenku. Ne vždycky mluvíte ústy. Někdy na tom, co říkají ústa, vůbec nezáleží. Musíte umět naznačovat, mluvit nosem a očními stíny, nebo třeba zkrabatěním rtu, jak víte, to je v umění flirtu přednost, kterou si osvojují pouze nejzkušenější mrdky.

Studia na reverenda dala jeho pochybnosti hloubku a tvar, jaké jiným dává milenka. Jirka Padevět byl duchovní a vůbec se nestyděl za to, že chodil do hospody a dával tam kázání při pivu štamgastům. Dřív vypadal pouze jako chorobný, světélkující výplod sexuálních nejistot. Ale co jsem ho poznal, když mu bylo čtyřicet a víc, nechtějte ani vědět, jak hrozně vypadal... Ožrala je slabé slovo. Zapil se ostatně těsně předtím, než jsem odjížděl do Států.

4 komentáře:

  1. Jsem zvědavý, zda budeš v tématu pokračovat.

    OdpovědětVymazat
  2. Otázkou je, jestli to světélkování byla jeho aura nebo ionizované plyny střevní.

    OdpovědětVymazat
  3. To by mě zajímalo, jak to s ním bude pokračovat dál... s tím Jirkou Padevětem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nechtěj, on býval vždycky v prdeli.. a jak to pokračuje s člověkem, který zdechne z chlastu? Nejspíš na onom světě zas někde v koutku pije. :D

      Vymazat