úterý 9. listopadu 2021

V černotě za ní

 

Znal jsem takového magora...myslím, že dělal ve sklárně... chodil do stejné hospody, co já...byl tak o deset let starší, tak před dvanácti lety.. psal sáhodlouhé dopisy.. normálně klasické inkoustem a tak...když se loučil, neopomněl přidat slzy, anebo alespoň chtěl, aby to tak vypadalo. Ty slzy nebyly nic jiného než kapky z vodky, co trochu rozpily závěrečné řádky… přišlo mi to strašně teatrální, ale pro něho typické.. nezlobil jsem se na naň proto...
Posílal ale ty dopisy do všech koutů ČR... a psával výhradně dívkám, takže nevím, co si mám myslet.. jestli měl tolik přítelkyň, byl tak mobilní, nebo se tak často rozcházel... ale jak říkám, já tam kvůli jeho dopisům neseděl. Měl jsem vlastní zábavu. Jen vám to tu píšu, protože si na to třeba někdy vzpomenete, až někoho takového potkáte.. že to je třeba ten stejný magor, co jsem ho znal i já.

Co jinak. Chrápu teď s Růženou. Ale před týdnem mi natvrdo řekla, že jsem ji zklamal. Ale nevysvětlila mi čím. Rozumím jí čím dál méně. Zato jsem se začal bavit s Evou. Je to takový její protipól. Slušná, tichá, pracovitá - nebo prostě ví, jak pracovat, aby se nesedřela a přitom bere slušné prachy. Jenže zase nevyhlíží příliš do světa (ekzém), hlavně má syndrom žehlícího prkna. Nesnáším zakomplexované holky. Mohly byste namítnout, že je to dneska deep a sexy, ale mně se to, nevím proč, hnusí. Podle mě má mít holka prdel, prsa, boky a žádné kosti, aby rychle a bezbolestně odrodila, a tím to hasne. Co si dělá ve volném čase, je její věc. Hlavně nebýt žádná intelektuálka, sběratelka Pokémonů nebo zažraná do vědy, protože taková to pak nemá v hlavě příliš richtig a ehrlich. Prostě tam má guláš, rozumíte mi?

Mohu se děsit šílenství a temného osudu mužů, kteří propadli půvabům ideálních, neskutečných žen, takže raději své soukromé krasavici, Rezavé, ponechám memento umělosti. Třeba že jí chybí ruka, ňadro nebo koleno. Tím, že bude neúplná, nebudu moci propadnout její dokonalosti.

Potkal jsem fakt ošklivou holku. Byla hlavně strašně šejdrem vyrobená, s nepřiměřenými proporcemi. Pusa moc velká, zuby moc malé, nos moc velký, chřípí moc malé, chápete, tenhle styl... a jestli je něco děsivější, než když máte na dvou centimetrech čtverečních čtyři anomálie, je to snad jen, když tam máte anomálií pět.. ale vem to nešť. U mě jsou nejdůležitější oči. A jejich výraz, chápejte. Když se někdo tváří jak sova, tak vím, že třeba málo spí, nebo je ujetý na porno se sovami. Ale když někdo vypadá jako netopýr s uříznutými křídly, tak vím, že od takové slečny bych si nenechal dělat masáž. Klidím se z jejího zorného pole, protože vím, že může být fakt nebezpečná, třeba je smrtelně žárlivá nebo, což je horší, má sešitou kačku, trpí tzv. vaginismem. Asi ještě neměla přítele, který by ji tam poranil. Ale je mi prostě šumák, může se vystavovat ke koupi, nabízet se jiným a bude mi pořád vzdálená, já s ní nikdy nic mít nebudu. Bude pro mě napříště představovat lesní zvířátko, která já nemusím. 


2 komentáře:

  1. Tolik nedostatků, něco by se dalo přehlédnout, ale ten poslední je nestravitelný :).

    OdpovědětVymazat