středa 10. listopadu 2021

Tmavá dívka, jejíž kras vypadal jako hovězí roštěná, uprostřed visel mosazný zvon

Říká se, že krása je lhostejná, ale protože na lhostejnost ve mně nezbývalo místo, tak jsem krásu nadháněl, kde se dalo. Kde je nejvíc krásy na světě, to ví asi už každý - v mladých samicích, přesněji v jejich středu. Leč s nimi je někdy těžké pořízení. Některé dívky ztuhnou, když je oslovíte na náměstí, když se prochází v těch svých minišatech. Myslíte si, že oněmí úžasem, ale ve skutečnosti je odradí váš visáž. Bojí se medvědů a čertů, málokterá pochopí, že s čerty se dobře píchá, že mají rozpíchané pracky křejčovskými šídly z nějakého důvodu... že prostě zapovězené a báchorečné postavy mají něco do sebe.

Jiné neví, co s roupama. Usmívají se jako patnáctky, které si jdou poprvé zatrsat... a tenhle přitroublý úsměv jim vydrží minuty, hodiny. Jsou ztracené pro tenhle svět - a tím pádem i pro vás.

Další typ holek jsou mladé matky, které stále ještě nepochopily, že se staly matkami. Tváří se, že by s vámi šly na toho turka, ale že musí být nejpozději za hodinu na cestě za manželem. Tyto jsou dobré společnice, protože jsou obvykle tak nešťastné, že na sebe prásknou všechno, i to, co vás nezajímá. Ale co stejně můžete využít negativně - ve váš prospěch a v jejich smůlu. 

Další jsou zralé maminy, co jim vykukují trojky či čtyřky z výstřihu. Obvykle jsou blond, mluví jen tolik, aby nedostaly přes papulu a tváří se, že rozumí světu víc než vy. Jsou k ničemu, v posteli i mimo ni, ale když je odpálkujete, tváří se tak zklamaně, že pro ně zkrátka musíte chtě nechtě mít pochopení. Nepřijatelné, dál. 

Pátou kategorií představují cvičitelky aerobiku a dámy pracující z home officu. Většinou mají bůhsuďproč slušný náběh na večerní alkoholismus. Přesto dovedou být střízlivé a když cvičí nahé, jejich prostocviky přinášejí ovoce.

Přirozeně že dam je vícero druhů. Toto jsou však nejrozšířenejší a nejmilejší kategorie, především v české kotlině.

1 komentář: