úterý 30. listopadu 2021

Násilnický typ ji osudově přitahoval

Jana roztáhla své nádherné končetiny přes mou mapu světa a znečitelnila tak území označené „sex“, a tak jsem byl donucen plavit se jiným směrem. Prostě jsem si musel honit, protože ona mě jen dráždila tím, že jsem ji nemohl mít! V sedmnácti letech, považte. Nezanedbával jsem školu ani brigády, všude jsem přicházel první a odcházel poslední. Přesto na mě ani nepohlédla a chodila s klukem, který se neuměl ani podepsat, jak byl vymatlaný! Až nás o čtyři roky později svedl osud dohromady. Byla mírně cinklá, ale nebránila se, když jsem jí pozval k sobě domů na skleničku.

Míjeli jsme party pankáčů s plechovkami Budweiseru v rukách. Ona se s nimi chtěla vybavovat - určitě by se dověděla zajímavé věci - třeba jak rozbíjet skla v tramvaji. Ale já ji táhl jak šlapku dál, až ke mně na ubytovnu. Ostatně stovky lidí tou dobou směřovaly stejným směrem, tehdy byla O****** narvaná lidmi jak sedmnáctka na oslavě svých narozenin. 
"Abych pravdu řekla, tudy jsem ještě nikdy nešla," začala žvatlat s tím svým dolnokotěhůrkovským přízvukem. 
"Fakt? Zajímavé..."
Kolem nás přešly dvě vysoké dívky, jež se držely za cíp pláštěnek. 
Vypadaly drsně - a taky drsné byly, drsné lesby. V nose měly jako bejci kroužky a v jazyku, když na nás vystrkávaly ten jazyk, jsem uviděl zalesknout se Cheopsovu pyramidu. 
Přistihla se, jak se diví, že je nekomentuji. Ale já nechal myšlenky ubíhat úplně jiným směrem. Chtěl jsem s ní mít přátelský sex, který by ji znemožnil na mě v budoucnu zapomenout. 
"Že na ně nekoukáš, je osvěžující," pronesla smířlivě.
"Proč bych pořád koukal na nějaké sukně?"
"Protože tě znám, dráždí tě jejich koňské ohony černých vlasů. Ten odkaz k padesátým létům, kdy ses měl narodit, abys našel něco, co by tě udrželo naživu."
"Jsi jen smutná, to je to, a zármutek rodí chiméry a ty zase mají sklon být pověrečné. Vytváříš si domněnky, kde bys měla věřit jen faktům. Já vůbec nejsem takový děvkař, jak si mě kreslíš. Jsem jen na hezky rostlé slečny. Podívám se na děvče jen jednou a zhodnotím ji. A když ji dám víc než čtyři z deseti, jdu po ní, dokud jí nedostanu!"
"Povídali, že mu hráli."


1 komentář: