sobota 19. června 2021

Unavoval ji tím, že pořád onanoval

Někdy byla Gertruda předčasně zestárlá osmnáctiletá žena, zocelená svými rozhodnutími a klacky, které jí už život stačil naházet pod nohy, a jindy jí bylo zkrátka osmnáct. Seznámila se s Patrikem na mládeži Církve evangelické. Ihned ji padl do oka. Byl to švarný jinoch s tetováním kotvy na rameni a honosil se rašícím rezavým knírkem. Zrovna vracel do knihovničky, kterou tam disponovali, nějaký svazek od Bubera - Já a Ty a myslím. Jakmile prohodili pár vět, pochopila, že ti dva si budou mít dost co říci i v soukromí, za zataženými závěsy. Přestože měla dosud jen jediného partnera, uhodla neomylně, že Patrik může být její následující. Skryla úsměv. Mlčela. Daleko víc ji bavilo poslouchat jeho tlachání a neobratné navádění hovoru na to, co mezi nimi může vzniknout.

"Včera za mnou přišla taková miloučká bárbínka," řekl, "měl jsem sto chutí se nechat zapřít."

"Ale ale, pročs to neudělal?" vyzvídala.

"Máma mě prozradila. Řekla, že si dělám úkoly do matiky."

"Zlá maminka. Já bych tvé tajemství nevyzradila," ušklíbla se. Neměla už mámu a její táta seděl, táta byl alkoholik, který mámu jednou zbil tak, že umřela u nich v předsíni. Skončil ve vězení, kde si odpykává trest za vraždu.

Tehdy, abych vám nastínil situaci, bydleli na sídlišti pověstném násilím, asociálním chováním a drogami, ale až v posledních pár letech tu převládla mentalita gangů jehel. Netrvalo dlouho a sama se začala v jednom vyskytovat. Šlehla si tolikrát, že bys to nespočítala. Čirou beznadějí byl prodchnut každý centimetr té země.

3 komentáře:

  1. Taky myslím, že droga opravdový sex nenahradí a plodí jen beznaděj.

    OdpovědětVymazat
  2. Úkoly z matiky! Jak transcendentní (v matematickém smyslu, samozřejmě, nic filosofického)!

    OdpovědětVymazat