pátek 25. června 2021

Sex v bývalé mučírně

Buďte rády, že smrdíte v Čechách. Kdybyste byly na Filipínách, nevedlo by se vám vůbec dobře. Tamější úřady zničily další superauta. Jejich celní úřad doslova zlikvidoval vzácný McLaren, pač majitel nezaplatil daň z přeclení!

──────────────────────────────────────────────────────────

Potkala na úřadě zvláštního kluka. Byl navlečený jak myslivec. Na hlavě klobouk, na zádech tlumok, jaký se obvykle v kraji vesničanů, žlutavý, přepásaný oblek, patrně z lodenu, šedivou pláštěnku přehozenou přes ruku, crčely z ní ještě kapky deště. Nicméně se zdálo rozumné nepřepínat tětivu a nepropadat jeho kouzlu osobnosti okamžitě. Hlavně nebýt fascinována. Důležitá je láska, ne fascinace. Myslela teda raději na svoji práci, kde má dnes odpoledne být... a pustila jej z hlavy. Ale dotyčný si sedl asi po pěti minutách hned vedle ní. Odložil tu pláštěnku tam, kde měla kabelku - jako by ji nebral vůbec na vědomí. Vzbouřila se v ní hrdost! Už už se chtěla obořit, když si všimla, že jí zkoumavě hledí do výstřihu nebo tam, kde by byl, kdyby neměla svetr. Uvědomila si, že by nutně potřebovala nějaký přeryv, žít trochu nazdařbůh, dýchat vzduch dálek a načerpat čerstvou krev,... a tak se jen usmála zpět, když si toho konečně mohl všimnout. Ještě téhož odpoledne, i když v ulicích bylo odporné dusno, se šli projít galerií, kráčeli podél Úpy, kde nějaká mladá ukrajinská slečna seděla u slunečníku a malovala za výkřiků racků chechtavých smyčky řeky, též nakoukli do chovatelské stanice a večer už si užívali jen sladké tokajské, které ona vyžadovala a sex, který vyžadoval on.

Když byli večer uvelebeni v pokoji, který byl doslova přecpán nábytkem z třešňového dřeva, musela se usmát při pomyšlení, že se jí konečně podaří vymanit se z koloběhu nudy. Tak tedy prožije milostný poměr s neznámým klukem! Nepůjde do práce, protože se bude válet v posteli a dělat čuňačiny! Zítra nepřijde taky, protože si smluví další rande. Poznatky a prožitky mlčenlivé, osamělé dívky bývají rozplizlejší, ale zároveň pronikavější než u dívky družné, vlastnící facebook, její myšlenky těžší, podivínštější a nikdy nepostrádají teskného přídechu, tak jako tomu bylo v případě Jarmily. Má šamstra, jelo jí hlavou, je těhotná tou chvílí vzrušení! Už nikdy se nebude muset na veřejnosti ukazovat sama, jaké štěstí. To ještě ale netušila, že se začala nejbizarnější jízda jejího života.

1 komentář: