čtvrtek 25. března 2021

Nehledal, ale našel

Jen už udělat za tou trapnou aférou tečku! Jen s tím skoncovat! Nic jiného mě nezajímalo, na nic jiného jsem nemyslel. Od chvíle, kdy mě svedla jak školáka, mnou lomcoval bohapustý vztek, že jsem se tak nechal napálit. Nehledal jsem sex, ale upřímné, ryzí přátelství mezi mužem a ženou. A co se mi dostalo? Naprosté nymfomanky, jejíž kamarádi věděli nejpikantnější podrobnosti z postele už den poté, co k nim došlo. A proč? Protože byla prostě příliš svůdná, než abych ji neskočil na lep... ale víte, jak to je. Když je člověk obyčejný a mladý, nestačí na spoustu věcí a když se je snaží zmoci, dopouští se jen tím větších hloupostí! Přísahal jsem si, že už nikdy víc, že už budu žít ctnostným, ba téměř mnišským životem, jako jakýsi novodobý eremita, pro něhož svody motorizovaného světa nepředstavují žádné nebezpečí. Avšak jak ubohý, jak hloupý jsem byl. Měl jsem vědět, že je daleko zkušenější než všechny, které jsem kdy měl, že je kovaná v trojkách, bondážích, latexech, v bukkakech i swingers parties. Chtěla po mě hned při první schůzce, abych vzal pírko, které vytáhla z kabelky a jemně jí jím přejel za uchem. Vůbec jsem nechápal, jak podobná činnost spadá do kategorie prvního rande s dívkou, kterou vidím prvně v životě, avšak nehodlal jsem jí skočit na špek a vypadat konsternovaně, takže jsem sebevědomě pírko ze stolku uchopil a snažil se jí nějak polechtat. Usmála se, možná pobaveně mou neschopností. "Dobrá, teď to zkus níže," a znovu mi pokynula s tím, že si nervózně rozepla jeden knoflíček na halence. Měl jsem teď před sebou její holý krk, který stál za hřích a prsa se již začínala zhmotňovat. Vzduch mezi námi zmrtvěl. Tak jsem ji odepl ten další a přímo v čajovně se dotkl pírkem její bradavky.

Bylo to neskutečně pobuřující a ona ihned zareagovala. Ale mnohem pozitivněji, než bych čekal. Takže jestli toto čtou nějací pánové, doporučuji vám zkusit na to dívku vašich snů, třeba uspějete podobně jako já. 
Můžete se podivit, proč tady píšu, že chci tuto trapnou aféru ukončit, ale vy ještě nevíte, že toto byl jeden z mála pozitivních zážitků, které jsem s ní měl. Zbytek byla pustá otročina, kdy ona po mě vyžadovala naprosto animální sex několikrát denně (když to na ni přišlo, okamžitě jí ztuhla stehna) a odvážet do práce a z práce, krmit kanárky, opravovat protékající záchod atd. Vnímala mě jako jakéhosi poskoka, kterému pouze dá povel, který ho znovu popožene, aby jí sloužil. Přestože šlo o trýznění, hloupé a bezúčelné, zpočátku jsem nechápal, proč bych si ho měl odříkat, jenže časem se mi vyjevilo, že nestojí za to se kvůli ní zničit! Láska s ní byla úchvatná, to nezapírám, ale přesto varuji důrazně každého z vás, kdo by se o podobnou dívku ucházel. Život s dívkou plnou elánu znamená nezměrnou bolest pro vaši peněženku a nezřídka i pro vaši rovnováhu.

2 komentáře:

  1. Dělat otroka by se mi též nechtělo. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. S takovou dívkou má smysl se setkávat nejvýš jednou týdně :).

    OdpovědětVymazat