sobota 28. listopadu 2020

Zarostlá branka

Básníka může pochopit jen básník - jen romantická mysl může proniknout do romantického díla, jen básnicky vznícený duch, který přijal posvěcení v nitru chrámovém, může pochopit to, co zasvěcený u vytržení vyslovuje. Proto jsem nepochopen - proto ode mne něžné dívky v návalu zoufalství prchají do houštin lesů! Příroda mě jako své nejmilejší dítě obdařila vším, co přibližuje člověka k božství, co ho pozvedá nad sprostou lůzu, nad fabrické výrobky, které příroda chrlí ze své dílny jako nuly, před něž teprve musíte postavit nějaké číslo, aby vůbec něco platily.
Vy myslíte jen na to, co jste měly k snídani, než se rozeběhnete za šamstrem. "Ach, měla jsem topinky s marmeládou. A po přednáškách mě čeká Jiřík, budeme dovádět na péřové matraci po babičce!"
Zato já? Já nemám milence ani milenky, jsem sám jako kůl v plotě, netoužím po dotycích na těch citlivých místech! Jsem totiž hrdý asexuál! Mým sexuálním životem je poctivá Robinsonka nebo Mayovka. Vy budete plodit děti a souložit, a já za odměnu, že jsem nic neplodil, dostanu ráj!

Se mnou se navěky bude vítr prohánět po Zemi!

6 komentářů:

  1. Knížky jsou někdy opravdu lepší než sex 8-)

    OdpovědětVymazat
  2. Od mé osoby též prchají jako bych je na nože bral. A přitom je jen bičem občas poškádlím. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě jsi násilnický cholerik, který děsí svou přítomností počestné dívky!

      Vymazat