středa 30. září 2020

Byla svinská zima

Kde je ta avizovaná zima? Psali, že přijde zima století. Už číhá za rohem, prý. Psali o ní před čtyřmi léty. Tak jako před čtyřmi lety psali, že Trump se stane spasitelem Ameriky! Nevyjasnilo se, ale vzduch byl poochlazen, a světlo, které zmizelo na nebi se svým žárem chladu, vyzařovalo ze země. Jako máte pocit u jistých čtyřlístků, že rostou ze země jen proto, aby je nějaká mladá milenecká dvojička utrhla a nosila za uchem. Nejradši bych v časech korony viděl jednookou ženu s mužským obličejem jako průvodčí ve vláčku. Mluvím o takovém bastardu...  o takové nepodařené žence jen proto, že jsem se na střední učil, že spermatogonie jsou primitivní zárodečné buňky, uložené při bazální lamině, mající nejvyšší vliv na naši percepci něčích rysů. Při dosažení pohlavní zralosti se totiž mitoticky dělí, a my tak máme místo jednoho jadérka hned dvě - pro optimální výběr (a moje zamilovaná prasata ještě víc). No dobře, teď maličko přeháním. Existují třeba i boxeři, kteří vám příslušné rysy, např. nosu, pozmění. Daleko snadněji než zygota, než libovolná sekvence DNA. Která z vás dostala v životě od exboyfrienda pořádnou nakládačku, ta ví, jak rány na tváři a kolem stydkých partií pálí. 

Z diskuse mezi prezidenty jsme se dozvěděli, že černoši jsou vlastně také lidé. I když se chovají jak hovada. Otázka je, jestli tomu jeden nebo oba věří, nebo se jen snaží ukradnout si hlasy. V každém případě ta diskuse byl kompletní debakl. Je to ostuda, že kandidáti jsou takoví sráči, taková parodie na lidi. Krmili mlékem kozla. Vždyť ani pořádně nechlaščou. Jednomu z nich je víc o časy, kdy vyplašení synci chodívali do války jenom s konzervami sardinek. Druhý nastavuje zašlý plech luně... ten řevnivý zrzek by byl aspoň trochu chlap, kdyby neměl tak podnikatelský záměr, kdyby měl aspoň ty slepené oči jako moře před bouří, ne o dolary, ale o hrůzyplné zkušenosti bohatší. Naposledy jsem se na cosi podobného díval. To přísahám. Datum si nepamatuju. Jakože bylo to včera, to jo, ale pouštím z hlavy. Měsíc taky nebyl. Bůhví, co to vlastně bylo. 


Jak k tomu jeden přijde? 
Jak dělí se svět?
Vyhranění, zoufalí a obyčejní lidé!

5 komentářů:

  1. Pohlavní výchova, to je věda, a než dojde k zygotě, je to často pořádná fuška ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlava, nehlava vychovávají nás pohlavně. :-) Přitom na tohle si nakonec každý musí přijít sám. :-)

      Vymazat
  2. Letos, letos ta zima určitě vyjde!

    OdpovědětVymazat
  3. Trump asi udělal chybu, že Bidena pořád přerušoval, kdyby ho nechal mluvit, ten by se stačil sám znemožnit. Nechápu, jak demokrati si za svého kandidáta mohou vybrat málem 80letého chlápka, který nikdy nic pořádného nedělal a jen někde jako partajník vysedával.

    OdpovědětVymazat