úterý 23. června 2020

Včera byl den bez kalhotek

Mezinárodně uznaný den, dodávám. A vy jste měly v tom pařáku hned dvoje, (no furt lepší než pytel přes hlavu,) vsadím se. Musíte přece aspoň trochu žít podle ritusů: a když ty říkají bez, tak si je prostě nemůžete navléct... Historie tohoto svátku koneckonců sahá až někam do Nové Guinea, kde si domorodky vymohly, že aspoň jeden den v roce budou působit na své chlapy sexuálně.
Je mi jedno, jestli jste je měly nebo ne, ale v příštím roce už si je, probůh, neoblíkejte. Ovary up, jak nesčíslněkrát říká má oblíbená královna v The Magicians.
Jinak co bych vám líčíl, jaké osudy? Furt je tu teplo, dost prší, umírají tu haldy černých a starých lidí na ty příušnice, nebo co to je, zápal plíce? Dost se tu střílí, teď o víkendu to schytal rapper Savage a setrvačnost vykonala své, takže pár tmavých zheblo skrzevá střelná zranění.
Jinak dívky jsou tu stále hřejivě svůdné, to je světlý bod. Kdo se odváží o ně bojovat, musí počítat s vítězstvím, protože jakkoliv jsou zadané, jsou taky svolné k hříchu... což je další světlý bod, asi už poslední.
Rasistická svoloč tu má pré. Nehezké zjištění, ale lepší než to nikdy nezjistit... A v rámci podivného svědectví vlastního svědomí musím přiznat, že se mi to etnikum líbí čím dál míň. Nic to nedělá, což by ještě tak nevadilo, kdyby z toho nevycházeli líp než daňoví poplatníci. A hlavně je to drzé a rabuje a zabíjí. Celkově v šupáckém stylu a za vydatné pomoci noci, což trochu zeslabuje účinek jejich magnetických osobností... Ovšemže můžeme jen naznačovat, abychom nebyli jejich příštím terčem. Určitě umí moc dobře česky a porozumí, co tady o nich zvěstuju!
No, takže.. to by asi bylo.. jestli je vám fajn, moc se neroztahujte, moc neroztahujte křidélka, než vám je někdy drsný přistřihne...
Jak jsem měl možnost poznat zlatou mládež v ČR, určitě bych do ní netipoval pokrytectví, vůbec ne.. spíš kompletní ztrátu morálních hodnot, che che che. Ale to je vaše věc, jste dívky, tak si vybírejte... je fakt z čeho!
Jeden by umřel zoufalstvím, aby se zrodil v jiném avataru a zažíval zas to samé... Prdel, co?
No dobrá, naznačil jsem úskálí a slabiny... které těm vašim vztahům hrozí, a teď přistupme k něčemu vážnějšímu...nemám snad větší přítelkyni nad ošklivou, asi osmadvacetiletou dívku bez chlapce, holubičí povahy, která se s chlapci ani nestýká... protože by nemohlo trvat dlouho a museli by se s ní rozejít, asi tak během prvních deseti minut... takže tráví čas se mnou a já s ní a jsme téměř dokonalí přátele... říkám téměř, protože víte, co chybí k dokonalosti přátelství mezi mužem a ženou... ano.. je to ta vaše oblíbená činnost začínající na s a končící na x.
Nechtějte ovšem po mně, abych s ní něco měl...

Žádné komentáře:

Okomentovat