pondělí 15. června 2020

Neznámý střelec pálí šípy do krav

No dyť jo, furt... Blog je stejná prdel jako Oakfest v Dubu. Nula piva, vodky a děvek nahoře bez - toliko načmrdaní tatíci snažící se o recitaci svých pofiderních dramat. Ale někdo to dělat musí. Tak to dělejme my, děcka. Cheche. Vůbec si těch hlodů nevšímejte, snažím se být vtipný. A Oakfestu se omlouvám, ale musel jsem si rýpnout. Stačilo vidět to video...
Je mi tak líto některých holek, které mohly být rockovými hvězdami a místo toho se nechaly zabásnout. Jako třeba Terka Hlůšková. Jednadvace jar to má, vykulené oči (což je opak zakuklených očí, které mnohdy značí výjimečnou osobnost, ale někdy taky řidiče tiráku), kundičku ještě moc nejetou, půvabný úsměv. Nepašuj, nepsašuj a nepašuj, když to neumíš, to dá přece rozum, že v zemi, kde jsou všichni zhulení a na jehlách, ti nebudou stavět pomník, když se jim tam pokusíš propašovat devět kil heráku... Protože existuje něco jako pokrytecká morálka a ta tady bují nejvíc.
Mohlas mít super dealera za přítele, mohli jste mít děcko, bázen, pohoda kvartýr, nohy v teple. A ty co uděláš... zavolá ti feťák s abstinenčními příznaky, jestli mu nepřevezeš pikslu s drogama přes letiště snědých tvrďáku se samopaly. No to je trochu... mimo mě, žes na to kývla. Nebo jsi sama byla navalená?
Za mladickou nerozvážnost se pyká celý zbytek života. Pokud nemáš štěstí, což obvykle nemáš. Tys ho měla, protožes aspoň nevyfasovala trest smrti jako někteří... kteří musí proti své vůli umírat bolestivě zaživa.

Žádné komentáře:

Okomentovat