čtvrtek 2. ledna 2020

Péro za kalhotkami

Chodila po výčepech a pila jednu hruškovici za druhou. Tu ho uviděla v nějaké podzemní nálevně. Byl to cápek, jenž maje jazyk ven vyplazen a oči zvlhlé prodléval nad svou sklenicí pálenky. Vypadal jako každý druhý opilec, ale něco v jeho vzezření ji varovalo. Celá jeho vychrtlá postava měla v sobě zvláštní půvab dlouho v zajetí držené šelmy.
On zatím postřehl její lasičí pohled.
Což je tak pošetilý, aby věřil, že mladé oslice hýkají lépe starší? Chvíli se na ni neutrálně díval a pak ji pozval na skleničku.
Po několika měsících jí u snídaně řekl:
"Bývala jsi vždycky nadšenkyní času, ačkoliv je jisté, že pomíjíš věcí věčných... jako je náš úžasný sexuální styk, jenže cokoliv v souvislosti s naším vztahem činíš, činíš to tak nedobře, že si pohneš hmotou mozečku a budeš až do konce života úplně blbá... tím nemyslím, že bys neuměla chlapovi udělat dobře, to ty umíš, ale zároveň... se mu vtíráš do soukromí... to on nechce... chce jen vykouřit a jít na kutě nebo si zahrát šipky s kamarády do baru U opilého dráteníka. Pochop to už. Nebuď lísavou kurvou, buď jen kurvou.
Nelibuji si v okázalých kouscích oddanosti, jsi sama už v letech, kdy nemusíš svou dírkou představovat zázraky. Tak mi dej volnosti, prcino. Jednou neumývej nádobí a radši se proleť za šamstrem, který ti ji vymete."


Bylo mi kolem šesti. Holky ze školky mě do své společnosti moc nebraly. Nebyl jsem jich hoden. Cucal jsem si prst. Až v sedmi jsem měl první pusu. A brzy k tomu přibylo i první ošahávání. Nevím, už jak se jmenovala, ale byla růžovoučká. Jako má budoucí nevěsta. Hypotetická, rozumíte. Mlaskala při tom jako prasátko. Nastoupila jen v šatičkách, já byl zas jen v trenýrkách. Leželi jsme na takových obřích blocích nějaké skládačky. Víte, jak devatesátém čtvrtém vyráběly stavebnice do školek, no ne? Byl to nejhezčí polibek mého života. Během dvou úderů srdce se mi postavil do plné velikosti. Za punčochami mě malinko tlačil, ale to ona cítila. Dotýkala se mě tam a na kouličkách a slastně vrněla. Byli jsme jako dvě štiky, které vyvrhli na břeh a ony klouzaly po zemském povrchu. Nebyli jsme tehdy ale dost stateční... k sexu ve školce nedošlo, což si budu do konce života vyčítat.

Žádné komentáře:

Okomentovat