středa 28. srpna 2019

Její ruce držely se křečovitě jeho údu

Někdy se směji inzerátům, které zní ve zkratce: Hledám vztah, nemám zájem pouze o sex, chci vztah.
Či český oblíbený: Hledám prince na bílém koni. Ale mnohdy přijede pouze kůň. A to si žena uvědomí az časem. Sama nenapíše, co nabízí, pouze v hádánkách to, co chce. Ano, máš krásné tělo, jsi nádherná, inteligentní a chlapů můžeš mít za den třeba dvě stě. Ale na vztah musíš být pokornější, jenom tak dobrého chlapa neulovíš. To dá zabrat i kundičce.
Pokud jde o můj soukromý názor na ženy, doporučoval bych každému upřímný nadhled F. R. Čecha. Něco jako:
Žena sex hodně komercionalizuje, no dělá z něj jako obchod, ne každá, posluchačky, které poslouchají, treba ne, mluvím o některých případech, stane se.
Když je zamilovaná, tak chce sex, protože to k němu patří, ale že by po něm prahla?
Ve filmech říká věty, které vymyslely chlapi. Ti neví, co by ženská opravdu řekla, a říkaj si... chocho, ty budeš čumět, hochu, co by možná ženská řekla...
Jinými slovy neříká nic převratného, negeneralizuje, i když by možná chtěl, staví se do tiché opozice, aniž je za rebela. Nemůže o ženě povědět nic zrovna negativního, ale klady na ni taky snadno nenalézá.
Ten rozhovor s ním, když bylo téma o MeToo v kurzu, je poklad našeho "investigativně-salónového" žurnalismu, fakt že jo.
Byl bych na to pyšnej...
Kupříkladu stuprum taky má hlas a jazyk a hlasivky a všechno, co k řeči patří. S jedinou výhradou - nemá potřebu mluvit. Ani o babách, ani o jejich brance do ráje.

Žádné komentáře:

Okomentovat