středa 20. února 2019

Prastará zápletka

Pozoroval jsem nahá snědá záda slečny, která kráčela přede mnou. Už dávno ji někdo měl zatáhnout do temné uličky. S onou houpavou chůzí štětek, které nikdy nepropnou kolena, zvlášť působila na mou erekci. Když jsem ji spatřil, jak se vyhýbá louži, uvědomil jsem si celou tu absurditu a nevyslovitelnou křivdu násilníků. Znásilnit někoho, kdo je na vrcholu svých životních sil. Ona vlastně není znásilněna, jen je jí sebrána energie a pod tlakem nasoukána do cizopasného těla. Všechny její orgány fungují nejspíš daleko lépe než ty, které ji znásilňují, útroby zpracovávají potravu, mladší kůže se obnovuje, prokrvují se tkáně a tímto tragickým představením přirodní přijde nazmar. I její nehty pořád rostou v okamžiku, kdy si ji bere. Její mozek si stále ještě pamatuje, pozoruje, přemítá.
Ale ona se v nepravidelném kruhu od sebe vzdaluje, takřka s oprátkou utaženou pevně kolem krku, svíjí se, volá ke svému bohu, žádá pomoc, ne-ne-ne-ne, a ty opakované výkřiky a to zdrcující zoufalství, to je to pravé, naplňující, strachem naplněné volání, co si právě ouško násilníka přeje slyšet. Minutky odplývají rytmicky jako klinkání zvonů, zatímco její volání polevuje. Přejde v něco jako tichý pláč. Právě tohle SOS člověka je definitivním symbolem vítězství negativity. Skoro zuřivé ve své slabosti. V té chvíli se rejpista zvedá, oprašuje, pomaličku si zapíná zips a dočista s nově nabitým životem odchází z uličky. Aspoň tak si to představoval stuprum, když kráčel ještě okamžik za snědými zády slečny.

Ve svlékání dívek je však už určitý automatismus... který předpokládá návrat silné nebo slabé chvíle, kdy subjekt okouzlil nebo znechutil... chceme se zmocnit působivé dívky, ne nějaké kozičky v ohrádce.. a proto, když svlíkáme nezajímavou, nudí nás to, kdežto zajímavou svlečeme s napětím ve svalstvu... paradoxně už se tu nejedná o sex, ale o odchlípení... těch zapamatovaných okamžiků... toho trvání, v němž jsme mysleli, že ve vnímatelných chvílích bude ta dívka vhodný objekt naší vášně.. protože ona tu bude i zítr i pozítří, je to věc, která trvá, ale styk s ní budeme mít třeba jen jednou. Z definice by měl být nejlepší.. kdo si může naplánovat kvalitní soulož? Musí přijít, když je poprvé uskutečněna.. a nebo už nikdy nepřijde.. s tím se smiřte, to nechť je vaší primární myšlenkou..

Žádné komentáře:

Okomentovat