středa 27. června 2018

Píst

Stál u okna a pozoroval její dlouhý hnědý vlasy vlající ve větru. Její dlouhý bledý ruce, nádhernej obličej. Věděl, že je to všechno naposledy. Že už ji nikdy nepřivine k sobě a nepovečeří u jejího stolu. Že už nikdy nebude tančit s celým svým světem po pokoji. Viděl skrze okno její definitivní smrt.
Před třemi měsíci začali kopulovat. Zprvu šlo o nevinné laškovaní dvou zklamaných lidí, později se jejich mrdací vztah posunul na vyšší level. Píchali v řetězech a při svíčkách, romanticky. A dneska odjíždí zpátky do Krasnosibirska, kde má muže a dítě. Asi bez ní umřu v teplé posteli, pomyslel si, záclony budou stát v cestě žluté jarní obloze a kolem bude dav mých sluhů...
Zrovna nastupovala do auta... ani nezamávala, ani nevyslala vroucí pohled směrem k oknu. Typická ženská, něvděčnice, pomyslel si. Ale jak dobře uměla kouřit. Inu, bude dozajista dlouho trvat, než najdu adekvátní náhradu. Snad několik týdnů, to mu bězelo hlavou, zatímco se černá limuzína rozjížděla...
Elegance její pokrčené nohy, odlehčený profil hýždí, její obličej, připomínající hliněnou masku a vyjadřující všechno to zaujetí pro záhady, to všechno ho přitahovalo.

První slovo, které našla v osmisměrce, bylo maniak. Teď si nebude říkat, že to něco znamená a nebude se tím pyšnit. Po několika nočních začíná být unavená a chodí domů za východu slunce. Romantika jak blowjob v dešti. Je nespokojená a často se mrači, hlavně když nemá peníze, což je její momentální stav. Jaký sad, sad world!
Odpoledne nechtěla být sama. Uviděla pár postav, tak se za nimi rozběhla po louce. Bylo špatně, ale svítilo slunce a tráva byla krásně zelená. Přisedla si ke dvěma dívkám. Seznámily se, ale nepamatatovala si jejich jména. Uslyšely hluk a vzhlédly. Na horizontu louky viděly běžící ženskou postavu ve vojenském oblečení s vysílačkou. Smála se. A chvíli potom ji někdo prostřelil hlavu. To už se nesmála. Nevěnovaly tomu větší pozornost. Všimla si, že obě dívky mají řezné rány na rukách. S úsměvem jim ukázala ty své a ony se taky chápavě pousmály. Jedna z nich, po její levici, vytáhla zapalovač a nabídla jim cigaretu. Druhá jim připálila roztomilým zapalovačem.

Žádné komentáře:

Okomentovat