sobota 5. května 2018

Prstíky slečny

Kdysi byl jeden klučina. Čekal každý večer, až se maminka vrátí s tatínkem z práce a pozoroval je, když příjížděli k domu. Maminka mu dala pořádně najíst a tatínek ho pochválil, že nosí samé jedničky. Jenže on byl přesto nešťastný, jako by mu cosi v hrudi chybělo.
Všechno mu připadalo tak smutné,že si lehl na chvíli na postel. Bude přemýšlet, jak je nešťastný. Vždycky se takhle osamělý necítil. Dřív měl sestru. Jmenovala se Marta. Jenže jednou přišla ze školy a onemocněla. Byla nemocná týden a pak zemřela.
Hrávala si s ním, rozkošně kroutila boky na dvanáctku, někdy mu i stahovala trenky. Říkala, že až vyroste, bude mít taky takového hada, jako má tatínek. A divně se při tom usmívala. Zatímco na ni myslel, něco pod ním zašramotilo.
Vyhlédl přes okraj postele, aby se pod ni podíval. A tam uviděl něco zvláštního. Pod postelí stál - ano, stál tam maličký kluk se zářivýma očima. Nebyl větší než palec. "Ahoj," řekl chlapeček. "Ahoj," pozdravil ten kluk zaraženě. "Ahoj, ahoj," řekl znovu ten malý. Potom nastalo ticho. "Co jsi zač?" zeptal se skřítek. "A co děláš pod mou postelí?" "Jsem skřítek sexuálně neuspokojených," odpověděl chlapeček. "A bydlím tady."
"Tady v mojí posteli?"
"No, nedávno jsem se přestěhoval ze zdi. Víš, že je teď poptávka po lepších bytech a ve zdi ti už žijou krysy.. tak jsem se přestěhoval do dutiny postele."
"Proč jsi tu?"
"Tvé sestře jsem dal slib, že tě naučím něco o holkách. Než měla poslední, brutální chrlení krve, zapřisáhala mě, abych ti sehnal nejlepší milenku ze školy. Proč, to fakt nevím. Asi po tobě toužila jako po svém tátovi a když tě nemohla dostat, chtěla ti za sebe najít aspoň náhradu."
Kluk příliš netušil, proč by ho měly zajímat holky, a co mu vlastně povídá. Byl uvnitř tak prázdný a nespokojený. Do školy se mu ani valně nechtělo vstávat a cítil, že je toho na něj trochu moc. Navíc od holek neslyšel nic jiného než hihňání a o přestávkách, jak se baví o tom kunďáčkovi blonďáčkovi o ročník výš. Jedna spolužačka, ta která měla podle kluka vyvinuté, fakt hezké poprsí, ho spatřila, když jí bylo dvanáct na schodišti a od té doby na něj myslí. Jaké by bylo se s ním držet za ruku a olíznout mu ucho.
Netušil ještě, že ženské ho přivedou do největších problémů, a tak se zeptal nevinně:
"Tak to mě nauč co nejvíc. Sestra mě nutila šahat jí do prostředka těla, tam, kde máme žížalku," trošku se při tom začervenal, neboť cítil, že dělá něco nekalého.

Žádné komentáře:

Okomentovat