pátek 7. října 2016

Šimrání biče

Dneska se povíme o tom, co všichni znáte. Možná někteří jen z doslechu. Řeč bude o pohlavním pudu. Ve vší vážnosti pojednám toto lidem tak blízké téma.
K čemu ten křik, ptáte se? Zatím nekřičím, tak se uklidni. K čemu ten zmatek, strach a bída, která vyvěrá ze srdce stiženého záchvatem pohlavního pudu?
Vážnému pozorovateli se odhaluje polehoučku duch pravdy.
Co by vás inspirovalo ke skákání z mostu nebo vykrádání bank, když ne pohled do pomněnkových či brčálovitých či přímo oříškových očí nějaké rozšafné slečinky?
Ale uvažte, že kdyby se tato bytost narodila o osmnáct let dříve, sotva by vás vyrušila z polehávání v gauči a popíjení vychlazených dvanáctek.
Vždyť kráčí jen o to, aby každý Jeníček dostal svou Mařenku.
Složení příští generace se výrazně nezmění, když dojde ke smíšení nevhodných genomů. Tak jako se o to pokoušejí např. nenapravitelní záškodníci v řadách nově přibylých imigrantů.
Lidský život, praví sluníčkář, je hoden zcela hluboké vážnosti, a tak ho také každý sleduje, tvrdí.
Ale stuprum říká, že život je hovno a každý, kdo se v něm utápí vážně, je sračka!
Lepší je se účastnit všech milostných pletek - bez ohledu na výsledky.
Kdo je horlivý, nechť zchladne, neboť nikoho už horlivost nezajímá.
Mluví pouze peníze.
Moc.
A samozřejmě penis, nejdůležitější komponenta ve Velké hře mezi muži a ženami!
Bytí, existentia oněch osobd, o kterých se zakouká náš pohlavní pud, je podmíněn individuálním výběrem při jeho ukojení. Jinými slovy vinny jsou geny, které jsou v nás neodvolatelně určeny. Někdo říká, že na geny nevěří, někdo říká, že se výchovou z lavičkového mrzáka staneš strýčkem za vodou!
To se ale nedozvíš, dokud si neprojdeš všemi stupni ponížení. Přičemž poznáme, že rozličnost vášně pohlavní vyplývá ze stupně individualizace volby.
Čím víc kdo koho chce, tím míň se ovládá a při svém chtění přestupuje jakékoliv nepsané vyhlášky a nařízení.
Schválené a dvěma (či více) prasátky, uslintanci, požehnané milostné pletky celého lidstva by se daly shrnout do spartanského hesla "Aut cum scuto aut in scuto".
Patetičnost milostných záležitostí, transcendentnost jejich nadšení a bolů, o nichž nám neúnavně po celá tisíciletí vypravují v nespočetných příkladech, chytá za kozy! A žádné téma není tak zajímavé, poněvadž se týká dobra i zla celého druhu!
Proto je tak zajímavý určitý jedinec druhého pohlaví, sám o sobě, jako projev vůbec své vůle k žití, to je théma, které se nikdy neotře - ani každodenním užíváním.
Tvůj frajer tě třeba přestane po půl roce bavit, neprcáte, není s ním řeč, nehne pro tebe ani prstem, neuklidí, neumyje dřez, pochčije ti všecky prkénka, slovem: máš ho tak akorát dost.
Najednou ti ve škole přelétne před očima takový hezounek, který tě zaujme - a zaujme i tvou popraskanou skulinku, která velmi obratně na sebe vezme masku objektivního obdivování, a tím taky vědomí klamat - příroda překvapivě ví, proč jsou ženy ve věcech lásky obzvlášt vypečené, da se říci vychytralé, využívá toho strategicky ke svým účelům - najít a zničit, právě tak to příroda v zastoupení dívek. A co uděláš? Při každém zamilováním je cílem fyzický prožitek, že? Jistota, že tě bude chtít, sice není úplně zanedbatelná, protože dneska je každý akorát tak děvkař, ale není tu - a tu již víme, proč dívky kdysi skákaly do rybníků, věšely se na stromech a upalovaly na hranici. Prostě se s ním vyspíš, cha cha, protože můžeš a on chce, co by nechtěl, ten bezskrupulózní ubožáček, který večer ujistí svou přítelkyni o nehynoucí lásce!
Dnes je situace snadnější. Nemůžeš-li dosáhnout vzájemné lásky, vždycky se najde nějaká dvojka, která onoho vysněného nahradí a nemusí si ho ani vynuceně brát, přízeň ze strany cápků tu bude vždy, odpor ženy může být vykoupen různými velkými dary či jinými obětmi, ano.. dokonce i případy násili. Některé chcou být dobývány tvrdě, i takové jsou na světě, děcka!
Prostě už nadsmyslné mýdlové bubliny a přepjaté city nemají tu správnou dramatickou váhu, vážení. Pro mě samozřejmě ano, che-che, ale pro vás ne, v tom je ten rozdíl. Mne přímo vzrušuje, když teče krev a slzy, nejmocnější voda ve vesmíru, kropí-li je žena, ale vás už jistě nevzruší nic, tím méně jakési bojistě, kde se kohouti a slepice chtějí zamordovat.
Možná vám to připadá tak akorát trapné.
Což připadá trapné zase mně, ale nechme na hlavě.

Žádné komentáře:

Okomentovat