sobota 9. dubna 2016

Objev v křížovce

Tak dobrá, chumelí se od země k nebi a já lapám po dechu. Nevidím pro všecek sníh. Myslím, že asi ztratím cestu.
Tak ne, už se vyjasňuje. Možná jsem se líbal pod jmelím s Alison nebo jak. Vločky se mění v bodavou krupici a do toho přiletěl ledových vichr. Víří ve vzduchu jak Spiderman na kolečkových bruslích.

Ráno napadlo půl metru z poprašku. Teď je tu fakt kupa sněhu a snáší se bez ustání. Rád bych ztratil negativní naladění, neboť zítra budu zase jako robot nádeník bez odpočinku dřít a získal nadhled absolutní sněhové vločky. Která se roztopí na pokožce ultraaktraktivní herečky porno snímků ze sedmdesátých let.
Péru, jež v ní uvázlo, vděčíme za hromadu kvalitních zpráv z minulosti. Víme, že se masturboval a teď jsem na titulce četl, že je povinnosti muže masturbovat.
Řekl bych, že je to úklad autora. Nechat nás myslet, že je něco povinností. Kromě toho, že mě nenapadá jiné slovo, kterým bych onanování popsal. Ďábelská machinace zní taky akorátně.
Podle mě se šuká ke cti Boha. A ve prospěch lidského pokolení.
Zahajuji diskusi. Jestli se šuká dobrovolně, aby se lidé měli lépe, nebo se šuká ze sobeckých důvodů puberťáků lačných po orgasmu ve spanilé travičce pod modrým nebem! Kteří mají dostatek, netrpí hlady. Kteří problémy nepřekousají. Ale hojně se opijí nebo zfetují.
Ještě bych rád ve svém ubohém životě potkal nevyčerpatelného, marnotratného, kterému nikdy nedochází materiál k šuku, i když vykvétá únavou jak půda kolem továrny na azbest a je vysáván z hlubin země - jako železo!

Žádné komentáře:

Okomentovat