pondělí 11. dubna 2016

Hoti to kratisto

Koupu se v chlastu. Přišel tajtrlík a začal mi vyhrožovat, že jestli hned neodejdu, tak zavolá policii a budu mít utrum. Koupu se dál, nevšímám si trpaslíků. Totalní rozpad osobnosti se započal. Způsobil ho ten člověk, který vypadal jako kleštěnec. Od pohledu mi byl odporný. Přivedl si kámoše a začali do mě kopat, bouchat do xichtu, žebra postupně popraskala, jak jsem se snažil aspoň vstát, spadlý z židličky, rozbil o mě krígl. Abych si mohl chránit důležitější orgány - penis a páteř, musel jsem se pořádně zpotit.

Teď jste se lekly, co? Dělám si prdel, mě by si nikdo nedovolil mlátit. Ze strachu hlavně!

Teď jsem si vzpomněl, jak jeden francouzský romanopisec (Michel Turnier) v kterési povídce popisoval, že byl pracovně na jihu Francie ubytovaný v nějakém motelu. A světě div se, ve stejnou dobu tam byl na turné i Michael Jackson. Byl ubytovaný asi dva patra pod ním. A že první noc, kterou tam prospal, se probudil do oslnivého ránka a slyší nehorázný rachot. Podívá se ven a tam stojí dobrá stovka či dvě fanoušků. Klábosí, novináři točí atd. Myslel si nejprve, že tam přijeli kvůli němu. Ale pak tu myšlenku zavrhl, protože se podíval pod sebe - a tam vidí stát na balkóně Michael Jacksona. So beat it, just beat it!!!
Stejně se to má opilýma Japončíkama. Myslí si, že se celá knajpa točí kolem nich. Nechápou, že v ní podřimují bytosti zasazené do jinačího rámce. Které se můžou nasrat a zrušit celý podnik. Nadělat si z nich lejna. A nic si z toho nedělat, protože nemají svědomí.

Uznávám, že jsem se mohl zkalit míň. Ale když ono je tak lákavé si vymáchat hlavu v čistém líhu. Vypereš se, duševně očistíš. Je to lepší než koupel se zdrogovanýma modelkami. Která sama o sobě stojí vysoko v žebříčku zábavných činností..
Komu připadne ježek v kleci? Hujerovi.
A komu připadne královna? No přece hoti to kratisto.

Žádné komentáře:

Okomentovat