sobota 16. ledna 2016

Loskuták je taky pták

Podle šárije byste nemohli svědčit proti muži, kdybyste byly ženami. Je to tak vymyšlené, aby zlehčili moc žen a zavedli krutovládu mužů. Co je na tom celém podivuhodné, je fakt, že veškeré soudy hájí aspoň předsudečně spravedlnost, kdežto tento šarijatský zcela otevřeně přistupuje na popření spravedlnosti, rovnosti, jakékoliv diskrepance asimiluje do zvlčilých poměrů vládnoucí garnitury temně oděných, po zuby ozbrojených bojovníků Alláha.
Zatímco síla žen je v rozkladném působení na psychiku muže, síla mužů spočívá ve fyzické superioritě vůči ženě a teď je otázka, co z obou je v dlouhodobém měřítku účinnější - najmě na Východě, kde už se schyluje k děsivým scénářům nejdřív.
Mají v úmyslu nám tedy dokázat, že když přijmeme jejich víru, budeme se mít líp než nyní! Zabijou chytré hlavy a zotročí pomahače. Vymýtí schopné a nastolí režim neschopných.
Jenže jako v pohádce z tisíce nocí, vždycky se najde (nebo v době krize schová) aspoň jeden působivý bratr, který hádanku vyřeší, problém rozlouskne, přetne nějaký ten gordický uzlík a přestože jeden zde stojí zpravidla proti přesile, proti dvěma i celé armádě, vždy nakonec zvítězí a obdrží navdávkem nevěstu nehorázné krásy!
Co se děje po smrti, bezprostředně po ní, to už asi víme, ne?
Přestane bít srdíčko, ale furt vás můžou oživit.
Tělo přestane být zásobováno kyslíkem.
Celý ten proces je triviální - a většinou končí smrti.
Ale někdy na maličký okamžik vstanete z mrtvých jako Ježíšové, jen o pár století později, a celé umírání vidíte jako ve filmu, jste při vědomí a cítíte, jak na vás pracují nebo nepracují doktoři. Cítite se jako v parní lázni krve.
Nejlepší je, že nejspíš umřete tak jako tak.
Jen ti nejzajímavější z nás neumírají, protože jsou mrtví už odedávna.

Žádné komentáře:

Okomentovat