neděle 22. listopadu 2015

Složit ruce v klín

Věnováno niko-tince



obraz smrti jako

sférické kapky rosy života. Neláskyplná
monstra, víra v naše příběhy, mohou být přeložena,
také, dokonce jako voda,
obětavá matka všech výlučných


pro hodný holčičky

Naučila se na zkoušky a dala je s přehledem emancipované, všezvládající brunety se srdíčkovým obličejem a pěstěnými nehty, s pečlivě vyholenou kundičkou. Zašla si pak ve městě do drogerie, do obchodu s botama a na kafe. Doma na ni čekal přítel, trenér reprezentačního týmu ČR biatlonistů, který se právě vrátil z Norska se zlatou medailí, nosila ji při vaření na krku. Stěžoval si, že řidič jejich autobusu za volantem usnul a málem je vyklopil v zatáčce. A když nastala hodinka odpočinku, tak se romanticky líbali v postýlce při svíčkách, kreslila si v duchu, jak je šťastná, že má milujícího partnera a později, když nastala hodinka spánku, usínala po jeho boku, jako hravé štěně usíná ve svém oblíbeném pelechu.

pro neutrální holčičky (pro tyhle z nějakého důvodu neumím psát - asi neexistují)

"Upekla jsem štrůdl, mami," do telefonu zvonkovitým hláskem pronášela středně co do výšky rostlá, co měla dudy místo prsou, "bude řiť, tak přijď." Zavěsila a zahleděla se na svého kluka, který ji věšel poličky na hrníčky. Už není co býval, pomyslela si. Neklape nám to ani v sexu, neudělám se, funí mi do ucha, budu si muset najít náhradu. Pepa je dobrý, je to sice jeho kamarád, ale co, nesmím se s tím tak mazat, žiju jen teď.
"Koblížku, mohl bys ji dát trošku níž?, nedosáhnu na ni." Usmála se a zatáhla roletu předtím, než nesměle přistoupila k svému příteli a políbila ho na nos.

pro zlobivý holčičky

Temný pokoj, černé zdi nepropouští světlo, do temnoty vůkol září obrazovka staré rachotiny televize, líně se promítají postavičky Walta Disneyho, teď zrovna tam běží kojot, místy se zhmotní ropucha, vrány a oáza, kde se opaluje u jezírka chobotnice. Na pohovce leží jakási neidentifikovatelná holka se zmuchlanými vlasy a pokuřuje. Pouzdro na cigára má na zemi, popelník má mezi nohama, v ruce drží flašku vína. Píše opile na kousek zmačkaného papírku, na zápěstí má vytetovaná černá srdíčka: Jsem kurva a beránek v jednom, ohýbá mě čas, nuda, IQ mi klesá z prokrastinace, mám komplex, že mě ostatní děvky nechápou a pořád se mi stýská po tom chlívákovi, který mě využívá. Tak hezky mnou smýká. Chci ho mít v děloze po koule. Nejradši bych, aby mě vylískal po zadečku. On je tak handsome! Břicho má vyrýsované jak pravítko, teču, jak se na mě tak zvláštně podívá. Naše kyčle se kloubí v náporu mrdání, můj lamač srdcí se kysele pousměje, když ho poprosím, aby šel pryč a za týden mu volám zpět, aby přiběhl, abych z něho sotva zavřem dveře, trhala hadry.


pro ultrazlobivý čubky

Bíle kachlíčkovaná podlaha v blázinci, neděle 02:46, spí až na těžké případy celé uzavřené oddělení. Ve vaně v soukromé ordinaci pana primáře leží tváří dolů kus drolícího se nafouklého čtrnáctiletého dívčího těla, sesutého v rudé lázni, žiletky plavou na hladině. Na kachlích se červeně třpytí nápis: Je konec. Doktor a ona si několik týdnů užívali ten bezmála zakázaný pacient/lékař styk. Pár dní nazpět mu vyslala několik SMS zpráv: Ty kokote, pomrdals mi život. Nejradši bych se vestoje vysrala na tvého čůráka, na tu páchnoucí kytku velikosti doutníku, nalákals mě na šukání a omrzela jsem se ti, i když jsi mě v poutech šukal u radiátoru, nehorázný zmrde, teď mi ty budeš otročit, protože jinak vyšlu videa, cos s náma natočil, tvojí manželce a na lékařskou komoru, zavřou tě, až zčernáš. Podpatkem ti vyškrábu vajca a v peci spálím tvoje spermie, chystej se na jízdu svého života, ty směšná nápodobo chlapa!

Žádné komentáře:

Okomentovat