středa 1. července 2015

V hrdlech píseň zaseknutá

Věnováno porcelánce
Zázvor se od nepaměti dává do broskvičky. Opeče se do zlatova a nechá se vychladnout přímo v troubě andělské, v ženském lůně. To to pálí, to to zebe, protože zázvor je i ohřátý trošku studený, pocit, kdy ho máte v sobě, se rovná koupeli ve vodě, kde na vás jedna trubka současně stříká ledovou a druhá vařící vodu!
Ve figgingu šlo už v době před dvěma sty lety o zacpání dírek. Buď anusu nebo kundy. Tehdy si znuděné hospodyně strkaly zázvor do svých zarostlých, nepříliš pěstěných pecí. A ty panímandy čili zadečky, které se nadýmaly oloupaným kořenem zázvoru, na ně byl prostě pohled k nezaplacení, zvlášť když děti se koupaly v neckách a přišel z těžké nádeničiny pan manžel, konšel či radní, který měl zálusk na pěkně vonící otvory matky živitelky. Žena mu ve dveřích nastavila třeba pípinu s vyhřezlým čerstvě ostrouhaným zázvorem, on se zkušeně sklonil, pokochal se pohledem, čichl, mlaskl uspokojením, chytl ji za prso a za prso ji odnesl na lože. Proto měla převážná většina viktoriánských žen tak vytahaná prsa.
Nemluvě o prdeli, kde se v přemíře vůní slučovala jará ženskost s netradiční, pálivou chutí zázvoru. Ženské zadky musely být prostě k zulíbání. Starší, třeba měsíce jeté zázvory vydávají intenzivnější vůni a hodí se pro hardcorovější zastánce figgingu, o které není nouze. Hlavně je vzrušující, když vám partner ten kus zeleniny zasouvá. Žena teče, zázvor klouže a zkušený prst se oddává dráždivým dotekům. Zázvor potřený medem, pokapaný citroném se hodí k léčbě rýmy a ve vaší milované choti či milence dovede rozdmýchat žár vzrušení. Med je něco jako afrodiziakum chudých či experimentátorů. Vskutku shledávám něco napínavého na procesu, který spojí nos a kundu v jeden kanál, skrze nějž proudí do vašich nosohltanů rozličná směsice pachů. Když navrch přidáte chilli, máte postaráno o kulinářský zážitek, který si nenechá ujit žádný příznivec BDSM.

Žádné komentáře:

Okomentovat