čtvrtek 23. července 2015

Příčetnost má poruchu chování

Blogerka Andy neví, jestli má přiznat nevěru. Stuprumova rada zní: nezatloukat, vždycky buďte upřímní, vyhnete se tak pronásledování ze strany stíhaček, lezení do mobilů a pošt, přepadávání na rohu v temné uličce. Možná skončíte s dýkou v hrudníku, ale umřete aspoň se ctí k sobě i svému partneru. Úleťácká nevěra patří k životu jako knedlík k vepřo-zelu. Kdo má trochu energie, se jí sotva vyhne. Horší je, když se z přešlapu stane zvyk. V tom případě na sebe přivoláte hněv žen i vztek mužů, který má tendenci nehasnout.
V případě tomto doporučuji sbalit pět švestek a tiše se vytratit ze scény, odstěhovat se někam daleko, kde na vás vaše sklony nemohou prasknout a pokračovat v údělu, daleko od těch, jimž byste mohli zlomit srdce.
No nic, piju trochu víc, ale nebojte se nic, abych zas nabral trochu sil, tak jsem zatnul zuby a pil. Piju z večerky Zlatého bažanta na vyprošťováky a medovinku, Christian Brothers brandy a v hospodě obyčejné, ničím zajímavé Miller lite.

Omylem jsem se připletl do scény, kdy pasák mlátil řemenem svoji svěřenkyni. Koupil jsem si nechtěně v tom bordelu pokoj. Příště si dám bacha, i když mi jako bordel připadá celé tohle město.

Žádné komentáře:

Okomentovat