neděle 10. května 2015

Mrak dešťový za černé bouřky - Klaudie si natahuje punčochy poté, co si olízla z brady sperma

Juj. Paroduješ sebe, čili paroduješ ostatní. Všecko je ženou. Aspoň tím směrem. Budu muset chodit po ulicích a mluvit s lidmi, úplně jsem se odnaučil mluvit. Jen na mě Ukrajinci promlouvají zjednodušenými frázemi, chrčivými, vypitými hlasy. Vstříc protivenstvím raději mlčím navzdory.
A vzpomněl jsem si, že už asi není dialog, když ten druhý mlčí. Že se asi snaží nahradit něco ve svém zájmu, aby zachoval aspoň zdání rozhovoru. Ale ve dvou se vždycky cítím osamělejší.
Jak to říkal ten spisovatel o zákonech nebo zásadách pekla?
"Každou dívku musíš mít." Ne v sexuálním, donchuánském smyslu, ale tak, jak tomu chce ďábel. "Tuhle dívku nesmíš mít", a tudíž ji mít nemůžeš, což je fata morgana pekla. Protože pohled ženy je fajn, ale postel už je špatná. Ze zkušenosti víme, že dobro umí být leckdy bezútěšné.
Další příkaz nebo stanova: "Nejhorší je za oknem." Ve výhni se pořád můžeš opalovat, ale copak se stane, až opustíš poklidný přístav Eliášových ohňů? Svody mladých vychovatelek připravují křupany o rozum. A ti, co jsou méně křupaví, stejně podlehnou, když si rozepne zips.
"Všechno je z nezbytnosti." Nebo právě nic není nezbytné. Navzájem se doplní.

Prý žijeme duchovní svět. Tak především mementuj na mori. Měj ji před sebou jak sytě nanesený obraz, který zakryješ leda svými činy. Jenže když oni ti lenoši, jak si je představuji, jsou tak neodolatelně flegmatičtí. Udali by ti i plyšového slona za výplatu, protože z nich číší taková autentická umdlenost, která je nakažlivá a prudce virulentní, nelze ji jednoduše ignorovat.
Kolikrát od kolébky do hrobu odmítne muže ženská? Někomu se zadaří a zažije srdcebol třeba jen jednou, jiný se doživotně stane psancem přijetí, aby nikdy nevyšel z ostudy a hanby a byl v dámském budoáru napříště znám jako drzoun a nekňuba, hrubián a nevycválaný hrdopýšek.


Ženy vděčí svému ženství za jakési klubko vně břicha, za dítě, které tlumeně pořvává naději i u neplodné vdovy.

Žádné komentáře:

Okomentovat