středa 15. dubna 2015

Bránit v rozvíjení činnosti

Myslíte, že potřebuju ženskou? Že mi šibe už? Vůbec. Úplně mi stačí je pronásledovat pohledy. Na zastávce, kde nasedají do busu, z nich vidět vysoko nesoucí se nohy, nebo nohu a kus zadku, když je veliký a dráždivý, jak zadek krav, tak mám celý den o fantazii vystaráno.
Pět minut nato se můžu promenádovat po bulváru a zpívat si. Zrovna jako když jde ženská po čísle umývat nádobí a zpívá si při tom - nebo aspoň, jak jsem slyšel, že to tak některé dělají.
Ostatně k čemu nějakou stíhačku, užil jsem si dost pronásledovatelek, co lezou do pošt, otvírají dopisy, bourají se do mobilů, do všech zařízení, jen aby vyšťárali nějaké podrobnosti o jiných buchtách. A už jsem pochopil, že to je očividně úplně normální postup a každá žárlivka jede podle stejného plánu.
Domácí puťky bohužel neznám, možná existují, avšak neměl jsem potěšení na ně narazit. Možná se z každé čerstvé matky stane jakási puťka. Ale s matkami, které měly už odrostlejší děcka, jsem nic podobného nezpozoroval. Chodily na pařby a na kulec a na kuželky, jako by se nechumelilo a vůbec je netrápilo, když jejich dcera přišla nad ránem domů s monoklem na oku, dokonce vydatně pracovaly na náhradě za cikánského otce, který se ani neobtěžoval platit alimenty, aby vysávaly sponzora a milence v jednom a nadto dostávaly tučné jisté od státu.
Jenže tak jednoduché to s dnešními emancipovaný slečnami není. Jsou zmlsané a neumí si přiznat všudypřítomnou pravdu. Totiž že chlapi vymřeli. Když už je náhodou dobrý v posteli, většinou neumí do pěti napočítat a když už náhodou má v palici, plete si rýč s motykou. Proto není divu, že se pouští do nebezpečných her a rozhazují sítě na všechny strany. Zraňují sebe, jejich polovičky i všecky ostatní na jejich cestě k spokojenosti. Navíc frustrované muže se nevyplácí rozčilovat. Jakmile se opravdu naštvou, jdou pryč ohledy a mohou bestiálně kousat. Nezřídka jsem slyšel o situaci, kdy se přišla nějaká samice vyplakat svému novému exovi na rameno, zatímco ten starší je zpoza skříně sledoval, vyběhl ven a chrstl na ně kyselinu nebo je v extrémních případech stáhl z kuže.

Jsou baby, které jsou macaté a vůbec byste se nebránili, kdyby vám dali. Dají vám, i když nereagujete. Mají to v genech.
Jmenujme třeba Španělky a uhrančivé oči Katalánek mluví za sebe.
Pak jsou takové vyzábliny, které nemáte zač chytit, které s vámi po nocích jen kouří a popíjejí, do práce chodí, jak se jim zachce, ale zajdou, jelikož už mají vyrobené děcko, tak si tam těch osm hodin v bistru odkroutí, večer jen ležíte vedle sebe na podlaze a v cigárovém dýmu lijete do sebe ty bourbony, nemluvíte, nehádáte se, jen se tupě propíjíte do rána.
Pak vás pustí k vodě, nebo vy je a za týden jste s podobným exemplářem. Nebo se výjimečně poštěstí a natrefíte na dědičku automobilového impéria, nerozhodnou a rozevlátou, která by ráda zažila vzrůšo. Jste nebo nejste s ní jen kvůli penězům, ale třeba kývnete na sňatek, protože nakonec peníze jsou vše. Její děda proti vám vede otevřenou válku, brojí proti vám i tetička, která s tím nemá nic společného a štvavá kampaň má svého nejhorlivejšího stoupence v otci nastávající. Ten prostě nepřenese přes šrajtofli, že by nějaký večně vysmátý otrapa a vágus měl dostat jeho majetek. Málokdo se umí rozloučit s tím, co vydělal, ale pro opravdu bohaté je dávat zbůhdarma opravdový oříšek.

Žádné komentáře:

Okomentovat