pátek 17. února 2023

Je to chůze statečné ženy

Věděly jste, že Justin Bieber napsal v devatenácti knihu, jejíž jedna kapitola celá pojednává o tom, jak si češe vlasy? Jeho galaktický vzestup je tam popsán se skromností jemu vlastní a celá bichle je vybavena stovkou fotografií.


Vím to jen proto, že mi to řekl ChatGPT, můj nový nejlepší kámoš. 


Taky napsal o dva roky později další bestseller, Just Getting Started!, v němž popisuje, jak prožil dva roky od svých devatenácti do jednadvaceti strávené na štacích... na turné. Je to zkrátka tvořivá bytost.


Dále: Věděly jste, že brzlík je důležitou součást lidského těla?

Když si třeba vyříznete slepé střevo, můžete mít různé infekce a bude se vám asi jó blbě zpracovávat potrava. Pokud tedy něco jíte, pokud nežijete z prány, jako mé nejlepší kámošky žijí.


Víte, čím se vyznačuje japonská architektura? Prý minimalismem, prý užitím přírodních materiálů, jako je dřevo a papír...




A taky se prý moderní japonská architektura se často vyznačuje inovativními a futuristickými prvky, jako jsou vysoké mrakodrapy a neobvyklé tvary.

Harmonie vládne japonské architektuře... a usebranost.


Tak jsme se dopídili, co je za tím vším a musím uznat, že je to fakt vynález srovnatelný s vynálezem střelného prachu nebo ženských.

Jenže věc má obvykle i rub - a tato věc, která je tak významná, možná bude mít roubků víc než jeden. Takže neusněte na vavřínech a trochu naší novou Alexu pospamujte. Dokud není čistě zpoplatněná!




Ale to je nemilé. Tahle otázka mě trápí už od školky... a tady znovu nebyla zodpovězena tak, jak bych býval čekal!

No, každopádně hned další tajenka... a tohle je celkem nářez.




No žeru ho.. teda vlastně ji, hraje si na ženskou. 

Tenhle strojový styl psaní mi nepřipadá ani zbla nudný nebo vyčerpávající, čtu to tady celý den a nestačím se divit. Tyhle modely že jsou v různé méně či více snesitelné podobě na trhu už měsíce? Rok? Poslední pokus na Českém rozhlase, kdy autoři s AI spolupracovali, vyšel dost slabě. Tohle spisování je proti tomu jak nebe a dudy.

Úžasná cvičení. Když máš rád krátké otázky, přijdeš si tu na své, protože často dostaneš i obsáhlou odpověď. Kdežto ty delší nemusíš klást, což je zase dobře, protože ty často v sobě odpověď samou již v zárodku obsahují, ergo není třeba se ptát.

Ptal jsem se, jestli se Gilles de Rais choval galantně k ženám:

Gilles de Rais byl francouzský šlechtic a vojevůdce, který žil v 15. století. Jeho přesný vztah k ženám je obtížné zhodnotit, protože informace o jeho soukromém životě jsou omezené a často založené na spekulacích a fámách.


Některé prameny uvádějí, že Gilles de Rais měl přes 40 milenek, ale jiné zdroje tvrdí, že byl asexuální a že se vztahy s ženami vyhýbal. Kromě toho byl Gilles de Rais obviněn z brutálních zločinů, jako je vražda a zneužívání dětí, což naznačuje, že jeho vztah k ženám a dívkám nebyl zcela zdravý.
😂😂😂

Sado maso...





Žádné komentáře:

Okomentovat