neděle 1. ledna 2023

Nejkrásnější pipinka

V Novém Roce - ať už je to Rok Želvy, Tygra nebo Ploštice, bych chtěl ty z vás, které jste se zabouchly před Vánocemi, upozornit, že bude s železnou pravidelností přibývat článků s tématikou sexuální!


Podíváme se v nich na zoubek stavům, které prožíváte, když je váš mozek zamilován a rozebereme si je jako na patologové. Nejčastější příčina zamilovanosti je prostá. Je to prostá ženská touha být v područí urostlého samce a povít mu potomky, které budou pracovat na zkrášlování tohoto skrznaskrz nechutného světa. Jak často se to ale daří, toť otázka na zcela jinou diskusi. Tady se zaměříme na to, proč vlastně roztahujete nohy a proč to pánům vůbec nevadí. Vědecky si to vysvětlíme. Proč to pánům nevadí.


Aspoň ne dva, tři měsíce, dokud jsou i oni do vaší pipinky zamilováni.



Po dvou, třech měsících ale zamilovanost odezní a nastoupí nuda, nebo... což je horší - takzvané přesycení tělem. Projevuje se tak, že pán místo aby opečovával vaši zahrádku či letovisko v případně baculatějších roštěnek, raději přistane u stolu s pivním táckem a dává si do huby... zcela jinou potravu než šťávy vaší skalky.
Při přesycení se mu odechce spravovat zámek vaší truhlice a klíč odevzdá na vrátnici - což znamená v případě alkoholiků v místním baru a v případě trochu realističtějších chlapů v místní posilovně. V případě alkáčů ho pověsí na krk zrzavé, téměř ještě zákonně nezletilé číšnici s mírami devadesát šedesát osmdesát devět. Tu pak několik měsíců po její směně klátí vzadu v kuchyni.

Sténá totiž jinak než vy. Což ho chvíli rajcuje, než ho to rajcovat přestane.


/Příběh první/


Bylo to začátkem léta, v době, kdy divoký větřík vane asi po sedm týdnů bez ustání v místech, které bude zde popisováno. Vedro a jemný prach, které sebou přináší, působí jakousi zemdlenost... není nic zvláštního, že nejen cizinci, ale i místní se v této době vyhýbají jakékoli tělesné námaze. Jitka zrovna stála bosa na balkóně s rozpraženýma rukama, takže připomínala sochu Krista v Riu. Za časného odpoledne, v době, kdy měla hodinku pro sebe volnou, byly ulice prázdné, na terasách před kavárnami nebylo človíčka. Já jsem byl na kraji postele a pozoroval jsem její nahá záda.


Náhle se otočila a vyrazil z ní dutý smích. Smála se asi minutu, pak se zeptala, kdy si rozdáme další číslo. V sítnice oka utkvěla mladá, štíhlá dívka, oděná jen svými temnými, kudrnatými vlasy, spadajícími ji až do poloviny zad. Studovala filozofii na Palackého univerzitě a já byl její kluk už třetím rokem. V posteli nám vše klapalo na výbornou, bohužel v praktických otázkách života jsme byli někde na bodu mrazu. Za poslední půlrok jsem vystřídal tři zaměstnání, ze všech mě vyhodili pro "nevysvětlitelnou absenci". Má absence ovšem byla snadno vysvětlitelná - způsobil ji známý démon, proti němuž není obrany a který vysával mou životní sílu s každým hltem kontušovky den ode dne čím dál víc.

2 komentáře:

  1. S těmi démony opatrně. Záleží na druhu, já např. vygůglil toto:
    Další druhy démonů se zdržují především na pohřebištích a jiných děsivých místech. Patří k nim Bhútové, což jsou přízraky sebevrahů, zločinců a vůbec lidí, zabitých násilným způsobem, dále skřeti Pišáčové, kteří ožírají včas nespálené mrtvoly a Vétálové, schopní posednout živého člověka nebo mrtvé tělo.

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi ten vědecký výklad.
    Jestli tomu rozumím, každá zahrádka se brzy omrzí a je nutné stále hledat nové. Člověk je pak úplný štvanec :).

    OdpovědětVymazat