pondělí 5. července 2021

Zapadlé oči divočáka

Když se kolem čtvrté nacházeli v posteli, už začínal padat soumrak, navíc jemně mžilo. Sylvu potáhl tenký třpytivý závoj měsíce, jako by po ní před chvílí lezl slimák. Byla ještě zčásti pokrytá spermatem z poslední soulože, ale vděčně se usmívala. Ležel vedle ní jak žok, oddechoval snad až příliš hlučně a myslel na své. Pomyslel si, že je štěstí, že ji potkal. Nebýt ní, smolil by teď jen špatné knihy a rozhodně by denně nezasouval. Vstal a přistoupil k oknu, které tajemně osvětlovalo celou místnost zakletou v stínu.

Podíval se zpět do postele. V úzké tváři se jí mihlo uspokojení, oči měla velké a krásné, ale podivně suché, s dlouhými řasami. Vypadala teď skoro jako mulatka, ale věděl, že za normálního osvětlení je to obyčejná baba, obyčejná Češka, která někdy má bobra a jindy ne a je závislá na análním sexu.
Přikázal ji, ať jde uvařit kafe (nebo aspoň meltu). Vstala na jakoby omládlých nohách téměř okamžitě a vydala se bleskurychle do improvizované kuchyňky stavět na ten slavný orientální nápoj.

4 komentáře:

  1. Když je sex dobrej, vaří se čerstvě mletá arabica. Když nestojí za nic, dostane meltu. Když je k ukončení trápení potřeba předstírat orgasmus, pošlu ji pro kafe z automatu. Kafe podle zásluh a nikdy jinak.

    OdpovědětVymazat
  2. Meltu jsem byl jako malej a drobil jsem si do ní rohlík. Dnes piju Black Insomnii. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Nejlepší meltu vařívávali v Thomayerově nemocnici.

    OdpovědětVymazat