středa 9. prosince 2020

Duchovní anatomie dechu

Víte, před dekádou jsem si zakládal na tom, že titulek a nezřídka i perex mých článků patří k nejzdařilejším na veškerém blogu. Ale když jsem si uvědomil, co jsou bohdá schopni stvořit některé pomazané hlavy na youtubu, téměř obratem jsem přiznal svou prohru, čili neschopnost a místo, abych se na místě pověsil, hodil jsem příslovečnou flintu do žita... a začal místo tvorby vlastních titulů krást ty zdařilejší. Tak jsem se třeba dověděl, že existuje energetická a duchovní anatomie dechu a že je jí možno nahlížet v kontextu současného dění. Autorem této geniální slátaniny je Radomír Němeček, od vizáže masér - somato neboli fyzioterapeut. Náhodný masér předčil stupruma, to už je fakt na mašli. Věc se má v kostce tak, že kolektivní pole celého fraktálu potřebuje změnu, tvrdí, že potřebuje vnést nový binární kód, tu čárku, chlapa a přerušovanou čárku, ženskou, jedničku a nulu do celého rodu. Jakmile si uvědomíš hodnotu lásky a laskavosti, rodiny a tak dál, měníš tím vlastně zdrojový kód, který se následně začne šířit nejen celým genofondem rodu, ale i celým fraktálem. Celým vesmírem, dá se říct, na úrovních, o kterých se vám ani nezdálo. V každé domácnosti a každém jednotlivém vztahu nyní probíhají tyto změny, vir je jen urychlil. Nedělejte, apeluje na nás, z Vánoc svátky obžerství. A neutrácejte za nesmysly, kterých se pak budete zbavovat. Využijte čas, který je nám dán a zaměřte se jen na sebe, na své potřeby a na to, co je v životě opravdu důležité. To je, oč tu běží...

Ukázal nám dále dost názorně, proč se koronavir zaměřuje na dech, na soustavu dýchání a proč roušky jsou symbolem zmaru. Člověk se dá energeticky a informačně rozdělit na tři části. Spodní část, tamty dolní čakry, náleží zemi. Je to vyživováno pozemským ťingem, který vyživuje celý ten systém. Polarizovaná energie Země nabíjí naše ledviny, to je základní, vitální energie. Poté je to horní část, která má hranici u bodu 22CB, přesně tam, kde začíná klíční kosti - a ta patří nebi. Odsud přijímáme nebeskou ťien či, nebeskou či, nebeskou energii. A pak je tam i střední část. Tam dochází ke vzniku nových kvalit. Představte si, že existuje nějaká jednota - wu dži - tahle jednota je ještě pořád prázdnota. Nepodléhá zákonům prostoru a času. Můžeme si ji představit jako temnou hmotu. Ta neprojevená hmota je v nás wu dži. Z ní se vyčlěnuje ju ánš e. Čili prvotní duch. Načítá plány, osud prochází i ťingovým kruhem a sestupuje do člověka. Způsob, jakým tento malý šen, tedy duch, vstoupí do člověka a naváže se na člověka, je naprosto klíčový. Šokuje ho, že se o tom nikde nemluví a i proto, že tato fakta jsou v čínské medicíně naprostým základem - nikdo jí přesto nevěnuje pozornost. Ani z Číny k lidstvu tyto informace nepřicházejí, věřte nebo ne. I proto o nich mluví. Malý duch vstupuje do člověka skrze pcho - skrze plíce, tuto spirituální esenci. Aby se mohl začít vyvíjet plod, musí se nejdřív esence usadit. Po narození bambína prvním nádechem dochází k odpojení od přednebeského a napojení na nanebeské. Plíce jsou orgánem, který způsobuje, že se vůbec duch může navázat na hmotu. Je to způsob, jakým duch vstupuje do matérie a jakým se ukotvuje v matérii a váže na hmotu. Dále ví hromadu mouder o pětišroubovicích DNA, ale to už se mi tu nechce vypisovat. Ostatně myslím, že jste si udělaly obrázek, kolik toho pan Němeček ví. Nesmírně mnoho, chápete. Pověděl i dost o kanálu Netflix. O dokumentu The Earth. Zničená půda je prý hlavní důvodem skleníkového efektu. Lidstvu zbývá, prorokuje, padesát let. Pak překročíme hranici nenavratitelnosti. Jak jsem řekl, typ má v sobě značný kus žénije, vymýšlí ty novotvary, jak dráteník kroutí pletivo, jak když švihneš milou bičem (přes papulku) a hlavně má ve všem jasno.


Zítra budeme cestovat. Dechberoucí svět nadlidského vám představím na pouhém kvartovém formátu. Propadneme se spolu do temnoty a cestu nám zahradí zeď.

4 komentáře:

  1. Nu, v sílícím chóru všeobecného blábolení se jeden další blábol samozvaného filosofa, biologa a kosmologa ztratí. Doufejme :-).

    OdpovědětVymazat
  2. I když k nám nepřicházejí důležité informace o duchovi z Číny, ta nám letos nezůstala nic dlužná a poslala nám něco, o čem mluví celá planeta, ne-li galaxie. Další z tisíce výžblebtů posledních měsíců.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jako částicoví fyzikové jsem zastáncem teorie, že už to tu bylo mnohem dřív. :)

      Vymazat