úterý 6. října 2020

Příležitost pro hřích

Nebuďte mírní rodiče, protože se vám vrátí něco, co není ani bodybuilder, ani ajťák, jen samá neplecha. 



V Marcelině vztahu k mému duchu bylo více vůle. Vzniklo mezi námi jakési spojení, neslyšel jsem sice přímo její hlas, ale kdykoliv se má myšlenka k ní upřela, hned mi bylo jasné její vysvětlení.
Je to tedy pravda. Jsme nesmrtelný pár?


Porod: zpocená žena poslouchá v posledním tažení, jak dítě v břiše kope. Ticho, ty pokladnice, do níž jsem uzamkl všechnu svou čest i krev. Vím kurevsky přesně, co je láska. Láska znamená, že už se nekladou žádné otázky.

Říká se, miraculum autem sigillum mendacii, a to znamená, že jste v pořádném hajzlu, jakmile otevřete oči, což se mu stalo včera. Poznenáhlu otevřely se mu ty spící oči, do jakého bahna to vbředl. A mohl si říkat s evangeliem, že tento chléb bylo jeho tělo (čti realita): pocházelo z pole, na které se loni vykálel…


Když se s ní setkala, měla z ní takový divný pocit. Nic víc. Jenom ten pocit, který přepadá partnerky atraktivních mužů ve styku s jinými ženami. Když se pak rozešli, její zvláštní tušení nabobtnalo do takových rozměrů, že začalo hraničit s posedlostí. 

Lidé jsou tak neklidní, vztahují ruce po novém, ale vždycky nacházejí zklamání. Jejich tápání je čím dál nesmyslnější. Muži se dotýkají stále nových žen, ale nakonec jim musí být hnusno až k zvracení!


Po dlouhé a dlouhé měsíce k němu vztahovala smrt své kostlivé ruce ve všech možných podobách. Nyní konečně se rozešli a chorobná kletba byla zažehnána...

2 komentáře:

  1. Chléb, který spadne na zem, je třeba oprášit a třikrát požehnat křížkem. Pak nic nehrozí.

    OdpovědětVymazat
  2. "Muži se dotýkají stále nových žen, ale nakonec jim musí být hnusno až k zvracení!" Asi doufají, že s tou příští to už bude lepší :).

    OdpovědětVymazat