úterý 27. října 2020

Čuba s obojkem

Vesměs se dají mé kontakty s něžným pohlavím shrnout do čtyř vět. Chodil jsem převážně s tlustými a nebo vychrtlými, s obličeji plnými pupínků jako jarní keře a dělal jsem to ze stejného důvodu, z jakého si mladí kluci mastí ptáka. Pro zábavu. Lepší je totiž být s nějakou než vůbec s žádnou. To je moudro, které si do hrobu mohl odnést i váš velectěný pantáta či skrze pokost generací táta jeho táty. A než bych trávil stovky hodin lísáním se do přízně nějaké sexuální bohyně, riskuje ještě přezíravost a ztrátu poloviny movitého majetku, radši jsem rychle a spolehlivě zastrčil do klisničky, která se ostatně ráda nechala přejet. Nevěřte těm chlapům, kteří se v úřadě, v kanclu, v baru a v parku honosí, kolik mají zářezů. Je docela v povaze věci, že přehání (neboť konkurence je v tomto ohledu enormní) a obvykle natolik, až jsou výsledné počty přímo neúměrné jimi rozšiřovaným zkazkám. Pokud je neuvidíte přímo v nějakém pornu, je docela dost možné, že právě čerstvě přišli o panictví s holkou, která teď chodí s jejich nejlepším kámošem.

7 komentářů:

  1. Říká se, že přiznané sexuální zážitky by se v rámci pravdy měly u pánů dělit dvěma, zatímco u žen naopak toutéž cifrou násobit. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Když k tomu přidám obojek, který máš (ve svém nadpisu), vyplývá mi z toho, že se rád necháš osedlat - spíše s tuctovou než se sexuální bohyní, obávaje se ztráty majetku.
    O skalpech se přece nemluví. 😏

    OdpovědětVymazat
  3. Falšování statistik je krásný koníček.

    OdpovědětVymazat