čtvrtek 10. září 2020

Maisie Williams hraje unesenou

Nejsem žádný princ pekel, spíš pouhý regulérní člen sněmu pekelníků, ale to neznamená, že je mi lhostejné, v jakém žijete svrabu. Denně se plahočíte po rozbitých dálnicích do prací, které se vám ani podle zásluh neodměňují a musíte poslouchat lidi, kteří se vám vyloženě protiví. Co je to za život? Proto jste kdysi necinkali na náměstí klíči... Takže si poslechněte, jakou vám navrhuji alternativu.

Založíme spolek pro ochranu sladkých duší. Tyto duše, rozumějte - vy -, se budou stýkat pouze se stejnými dušemi a pokud nás bude dostatečný počet - věřte, že štěstí možná není na dosah ruky, tady a teď, ale když člověk sleduje cíl dostatečně dlouho, dosáhne ho, možná se nám podaří založit i volební stranu, někam si zaregistrovat kandidátní listinu a kandidovat do nejprestižnějších voleb Evropy. Vás problém je v tom, že plavete. Nahnaly jsi sice veškerou vodu do strouhy, ale louky kolem strouhy uvadly. Nenechaly jste jim vláhu, dámy. Berte věci tak, jak jsou, a zjistíte, že život je neuvěřitelně plastický, bohatý na ptáky!

3 komentáře:

  1. Na to nemusíme zakládat stranu, stačí prý síla přání. Ještě jsem na tom nebyla tak zle, abych to vyzkoušela, ale prý to funguje :).

    OdpovědětVymazat
  2. Chci se stát čestným členem tvého spolku!

    OdpovědětVymazat