neděle 21. června 2020

Říká se, že

Říká se přece, že život člověka má barvu jeho fantazie. Nebo jsem to aspoň řekl já. Tak si uvědomte, proč jsou ty vaše živůtky tak šedivé. Odporná šeď vaší existence není ani tak bolestná pro vás, kteří si ji neuvědomujete, jako spíš pro vaše okolí, kterému je neustále připomínána.
Říká se taky, že všichni jsou tam svým vlastním dílem. Každý, abych tak řekl, sám sebe vymyslí. Ale o tom se těžko mluví. To nemůžete pochopit.
Dál se říká, že obětovat se pro někoho, milovat někoho, znamená poskytnout mu tělo, tělo se vším všudy, takové, jaké je, na povrchu i vevnitř, i s jeho časem, který ho pomalu rozleptává.
Pro vás možná láska není dávání těla, ale pro některé lidi tomu tak je! Možná pro vás je tělo něco jako moment trvání. Jen v krátkých výjimečných okamžicích se stává artefaktem, třeba když ho vteřina vzrušení ozářila neskutečným, umělým osvětlením a učinila žádoucím a krásným. Jindy vaše těla jsou jen bachratá, s malými prsy a neviditelnými zadky.
Říká se, že všude je fotograf. Fotograf schovaný za křovím. Fotograf převlečený za chromého žebráka. Všude je oko. Všude je objektiv. Kamera nainstalovaná na baráku souseda. Tato kamera vás tiše sleduje a monitoruje, když se svlékáte před svým nabíječem. Je to stejný chlípník jako vy a vnímá v dálce neutišitelný ruch vozidel, blikání světel, zbytečnost ustavičného neklidu velkoměstské noci neznající spočinutí. Když si chcete zašukat, vypněte si mobil, nabíječku, tablet a elektronický vibrátor, protože všude tam jsou něžné a nepostřehnutelné kamery, které se loudí do blízkosti vaší kačenky a něco z ní natočí a pošlou na Cloud.
I když vy ani na sex nemyslíte. Jste jako dokonale frigidní kopie modelek a sledujete jen instagram. Nezajímá vás, že nemáte sex ani že vás nabíječ odstrkuje, protože se mu nelíbí vaše faldy nebo nalíčení. Když jste třeba u samé brány do pekel, pod Troskami, nemyslíte na romantiku - místo toho si raději zapnete televizor a sledujete Manku a zarostlého hájného Robátka, jak spolu vilně obcují... cosplay, chápete.
Samy byste snad někdy i chtěly přeříznout, ale ve vaší blízkosti není jediný sameček, který by tuto tužbu s vámi sdílel. Tak daleko šla vaše fantazie, že jste si žádného do života nepřimyslely. Vaše fantazie je šedivá jako ocel v automatické pračce. Tato rezavá Husqvarna již dosluhuje, přece s ní neustále ždímáte. A pořád v dohledu žádné maso, takže potřebujete prstíky ručky, některá i celou fistku...

Žádné komentáře:

Okomentovat