neděle 18. srpna 2019

Tobě není do smíchu, ty čubko?


Syna to buržoazní prostředí dusí - nenávidí možná i nábytek a obrázky na stěnách, na nichž se o sabatu přežírají obtloustlí kulaci, zatímco všude kolem panuje bída.


Na tomto světě je přímo zarážející, že všechno dopadne vždycky jinak, než si to člověk představuje. Nebylo by jednodušší změnit lidem barvu očí a vlasů, než stavět velké pece a pak chytat Židy a cikány a spalovat je v nich? To mě napadá, zatímco mouchy líně bzučí v letním slunci. Tak Pánbů s námi a zlé pryč. Facebook do smetiště!


Měla roztrhané šaty a na jejím bílém těle jsem zahlédl modřiny a šrámy. Svou zdravou rukou se snažila držet nahoru druhou poraněnou ruku. To bylo dost sexy. Fakt jako že dost.

"Přesvatý stvořil svět jako embryo," tvrdí rabínský text. "Stejně jako embryo roste od pupku, tak i Bůh zahájil tvoření světa pupkem a od něj se šíří do všech směrů."Houby pupkem, Přesvatý začal kundou.

Starý strom, který žije nedaleko mě, se nade mnou tiše skláněl, když jsem v jeho stínu skládal tyto řádky! Kdyby mohl, určitě by se usmál, možná lehce zaplakal.

Žádné komentáře:

Okomentovat