pondělí 1. dubna 2019

Dnes je den dé

Vzbudila se právě z těch nevytěsnitelných snů, co měla jako mladá dívka, v nichž běží neprostupným lesem nebo stinným bludištěma a za ní je slyšet údery kopyt nějakého velkého zvířete, strašlivého rohatce se zakřiveným pyjem a čtyřmi varlaty, jemuž nelze uniknout.
Anastázie byla stále ještě kost s velkýma, bujnýma kozama a teď se vzbudila do temné noci. Jak se narovnala na posteli, kozy ji zahrály všemi tvary, opřele se o pelest a zahlédla na stolku obálku časopisu, na níž dívka stojící na přídi lodi odhaluje jemná ramínka a vlasy jí vlajou do větru. Něco na její vnitřní straně stehen pálilo. Bylo to mokré. Zajela si tam prsty a ty se zbarvily dočervena.
Zamumlala vědouc: "Ztrácím děťátko."
"Můžeš mít přece další," ozval se k ní zády otočený muž ospalým hlasem. Jako kdyby utěšoval dítě, kterému upadl kornout se zmrzlinou na zem.
"Už o tom nemluvme, teď máme jiný problém," navázal.
"Jaký jiný problém, proboha? Co může být větší problém než potrat chtěného dítětě?!" rozštěkala se na něj.
"Budeš muset mít nechráněný, dost zvrhlý styk s dvěma cizími chlapy..."

Za týden už leží na koberci v ložnici, kolem ní jsou nakupeni dva osvalení cápci.
Dokáží mě ti dva bejci udělat tak jako tu pornohvězdu, na kterou jsem onehdá koukala? křičí uvnitř své vlastní hlavy. Odpovědí je jí pronikavá rozkoš. Do prdýlky se jí zařezává kláda udělaného černocha, v kundě má obyčejné, avšak dlouhé a žhavé bílé maso.
Já té nenávidím. Nenávidím tě. Probíhá jí hlavou, když ji ti dva píchají jak sele. Nedokáže pochopit, jak jí vlastní kluk mohl prodat, aby splatil dluh dealerovi opia.
Náhle ten bílý ji přenechá píchat zadek negrovi, vstane a začne si honit ptáka. Negr též po chvíli vystoupí a uchopí ji tak, že jí překotně trhne za nohu a ona se octne v pozici, kdy má hlava v úrovni jeho údu, čímž jí sděluje, že mu má kouřit, zatímco se jí krev hrne do hlavy.

Žádné komentáře:

Okomentovat