středa 27. února 2019

Součást

Představte si toho samečka. Rozhodně se mu dostalo skvělého, moderního vzdělání. Prošel ostatně vším možným: všechno ví, všemu se naučil, všechno si pamatuje, všechno pochopil a všude byl. V posteli se s ním uděláte třikrát během pěti minut. Může snad za to, že z něj a jeho nástroje tečete? A kde vy vidíte rub, on vidí navíc i líc. S okázalou nádherou, v hluku a rachotu, s pozlacenými stěrači přijíždí v porsche k vašemu paneláku a hraje mu při tom muzika Jay-Zího. Kdejaká sebranka se sebere a vykoukne z okna, aby viděla tu nádheru, nekonečně zábavný, velkolepý chlap vystupuje z vozidla a jakmile za sebou zabouchne, zazívá jen tak z nudy, nebo se široce usměje jak v žurnálu. To už všechny dodělá... Po tom všem je vlastně dobře, že si náš hrdina uchoval svůj nezkalený image. Teprve teď si uvědomujete, jaký zázrak vás v životě potkal. To je on, to je váš kluk. Rozdává si to jenom s vámi, a dokud mu budou fungovat testosteronem přepěchovaná varlata, na žádnou jinou ani nepomyslí. Pohrdne jí a když ho bude chtít svést, sytým smíchem jí odbyde!
Vždyť neuvěřitelné věci se dějí každou chvíli, nebraňte se jim. Naposledy si zašmátrejte v mušličce, hoďte na sebe kožíšek od Gucciho a utíkejte po schodech až k němu! Skočte mu do náručí, jak skákají dívky na své borce z Delta Force.
Avšak i nejvybranější pokrm může v nadměrném množství způsobit žaludeční potíže. Nemažte si tedy jen tak pro jistotu číslo studenta, který vás zaujal na přednášce kořenů evropského myšlení. Když dojde k nejhoršímu a váš miláček zahyne při misi v Pákistánu, stále ještě zde pro vás bude zajíček ze školy. A kdo ví, třeba slovo dá slovo a vetře se vám do kalhotek. Kde byste ho prozatím vůbec nečekaly...

Žádné komentáře:

Okomentovat