čtvrtek 22. listopadu 2018

Garnát

Venku pod temnou oblohou začínaly vířit drobné a pichlavé sněhové vločky, které se snášely na dlažební kameny, už teď nebezpečně zledovatělé.

Áaaargh, moje věrné fanynky... vykašleme se projednou na ženské.
Ženy nejsou všechno, i když k tomu mají blízko!

Dneska je Díkuvzdání. Říkáte si, co se děje, že se takový sexuální maniak jako stuprum, staví proti kundičce a kozičkám?
Jsem tak trochu otráven věčným trmácením se v peleších pokaždé s jinou dívkou! Mušle a nožky se mění, avšak mozky zůstávají stejné. Nebaví mě sledovat jejich tiché oblékání v jitřním svitu a jejich odchody do ubohých živůtků! Všecko pomíjí. Jen bolest zůstává. Říkám si, že ve světě plném příslibů, se nic nenaplní zcela. Skutečnost je efemérní. A co je tady a teď, brzy odplyne na vlně zapomnění. Elegantní mrdky si najdou nové postelové povyražení.

Až se poběží poslední závod, kdy půjde o to, zda vás Spasitel umístí do Nebe nebo do Pekla, už si nebudete tak jisté v kramflecích. Nebudete se tvářit jak přebornice v šukání. Důležitost rozlišování dobra a zla se mezi vás postaví jako klacek nigerského hiphopera a vy nebudete vědět, když se celý tak chvěje a září, jestli na něj skočit, což by se rovnalo pádu do pekelných jícnů, nebo odolat pokušení a vyprosit si tak přízeň u svatého Petra při branách Ráje, kde beránek se bude pást vedle tygra a srnec vedle lva. Samozřejmě i tam si zašukáte.


Dobrý je v tomto směru seriál s názvem The Good Place. Ten vás naučí, že není nebe a peklo, ale pouze dobré a špatné místo. A do toho dobrého se dostanete jedině tak, že budete žít příkladným životem. Jak pravil narkoman a opilec Cody Forcett, který během jednoho večerního tripu uhodl z devadesáti dvou procent podstatu The Good Place, úžasně přesvědčivý ve svém mesiášském žvanění, za každý dobrý skutek vám připočtou k dobru nějaké bodíky a za každou lotrovinu zas odečtou příslušný. Systém je neuvěřitelně precizní a přesný. Až umřete, ocitnete se buď na dobrém nebo na špatném místě. Ale jen zhruba jeden z tisíce se kvalifikuje na dobré místo.

Jestli prohraju, bude to proto, že jsem sráč a jestli jsem sráč, tak je to proto, že měsíc svítí na sráče! Sviť na sráče! Sežer jejich děti.


Děkuji za tak krásný život, jenž mi byl dán.

Praví nejvděčnější z lidí!

Nejvíc vděčen jsem za dívčí ulity, zavinutky a mořské kotouče (tectus pyramis kundis).

Žádné komentáře:

Okomentovat