pátek 23. listopadu 2018

Chutná po menzesu

Jsou sny, které prožíváme i za bílého dne. Byl to sen, nebo pravda - pravda v té či oné podobě? Zdálo se mi to, nebo se to jakýmsi podivným způsobem skutečně stalo? Zdálo se mi, že jsem nedaleko Billy potkal svoji učitelku geometrie ze základky. Byla čerstvě vdaná a užívala si to. Měla červené vlasy a naducané poprsí, dupka se jí rozlévala z džínů. Překvapilo mě, co povídala. Prý pořád šoustají s manželem jako králíci. Byla v tom snu, či v té realitě, tak mladá a sexy, jako když kdysi učila na základce. Tedy ještě mladší než já, mohlo jí být tak šestadvacet. Pozval jsem ji na skleničku k sobě do bytu. Bez zaváhání přijala a tak už asi za patnáct minut, po svižné cestě po rozkopaných chodnících, jsme otvírali dveře mého bejváku a když se odstrojila a pohodlně usadila do křesla, nabídl jsem jí drink, pokud se dobře pamatuji, jednalo se o zvláštní druh martini zvané porn star (podává se se skrojkem ananasu) a něco malého na zub. Absenci jídelního lístku nám poněkud vynahradila skutečnost, že jsme jedli a pili na čerstvém vzduchu, totiž na mém balkóně.
Odhadl jsem rychle a brzy dobře, že touží ve své nespoutané divokosti obcovat nejenom s manželem.
Odtud už to bylo pro pasáka děvek, pro stupruma, snadné. Sotva jsem do ní dostal několik skleniček, stala se chlípnou. První sklínka neměla pro ni chuť, druhá ji však již rozveselila. Přesto mi srdce bušilo napjatým očekáváním. Dech se mi zatajil. Možná byl můj strach nakažlivý, nebo se prostě v jednom okamžiku podívala nedůvěřivě.
Je vyholená nebo má vypelichaný kožíšek právě prvně od gynekologa navrátivší se teenky v dolních partiích? Nemá snad na nohách strie? Netušil jsem, co mohu očekávat od vyhlášené sexbomby mých klackovských let. Řekl jsem si teď a nebo nikdy. Vyjádřil jsem, stále sedě proti ní a usmívaje se, poněkud překotně touhu po zaplnění její díry. O to větší překvapení mě čekalo, když si doslova roztrhala něco na způsob kalhotek nelíčeným chtíčem před mým stále udivenějším zrakem a z míst, kde měla mít vlahý klín, jí vyčuhoval opravdový, ztopořený, tlustý, dlouhý a na žaludu, jako by námahou tělesných rozkoší namodralý penis. (Protože v realitě jsem v té době měl nouzi o peníze, obracel jsem svou pozornost výhradně k ženským. Snad mi přinesou víc radosti než zármutku, aspoň jsem doufal. Ale brzy mě s posledními penězmi opustila i víra. Musel jsem tehdy nějak generálně nechat opravit svůj skromný seat, protože mu odešla převodovka a s ní šel do kelu i karburátor.) O to víc mě překvapilo, když mi učinila nabídku, že mi za sex zaplatí v hotovosti.
Zdálo se, že jsem se ocitl v nirváně. Žena mých snů s tvrdým, půvabným čůrákem čekajícím na zasunutí do mého prašivého houfce análu stála jen několik desítek centimetrů ode mne. A ještě mi chtěla platit, že si to se mnou rozdá, že mi vymrdá štěrbinu určenou ke káléní, kterou má bez rozdílů pán i kmán... Samozřejmě jsem potěšen kývl. A pak se to tedy stalo.
Náš sex byl nespoutaný jak listopadový uragán. A ona, osudová žena vdaná za jiného muže, avšak demonická a jak utržená ze retězů mě při píchání do zadních vrátek natáčela na telefon, nejspíš celé číslo vysílala do cloudu, na internet mezi nerdy a příznivce proděravělých otvorů. Ve snu - či v realitě - jsem se vycákal, takže jsem se vzbudil s peřinou celou zprasenou mazlavou mrdkou. Dosud jsem ji nevypral, dosud mi připomíná závan koulí, které bimbaly v tom obřím měchýři stvořenému pouze k prcání panenských prdelí.

Žádné komentáře:

Okomentovat