sobota 11. srpna 2018

Saturejka

Hnilobně nasládlý pach prostitutky. Takovým zápachem jsem načpěl... Bejt čurák zvládne každej, ale kdo zvládne nebejt čurák? Ač mladé, nebyly o nic méně agresivní nebo jedovaté než staré, když jsem je v těch bordelech šukal! Bohové jen čekají, až ti můžou hodit klacky pod nohy a ty si o ně zlámeš haxny... stejně jako pavouci útočí za tmy. Zbaběle a nelítostně.
Proto si občas ulehčeně říkám, že mám vlastně štěstí, že jsem ještě naživu... je to bídný život, ale lepší než hnít v rakvi. S mým štěstím bych ani nehnil v rakvi, nýbrž v chladné zemi! Nejsem opilý pořád, ale většinu času, problém je, že opilost přináší hysterii. Když jsou věci méně rozmazané, občas si mohu taky všimnout, v jakém nepořádku žiju. Ne že bych ho uklidil, zas tak zaostřeně nevidím nikdy!

Kateřina byla kurva, věděla o sobě, že bude kurva už na základním stupni. Vlastně o tom snila. Chtěla se stát kurvou na plný úvazek a její rychle rostoucí kozy, útlé boky a vyzývavá stehna ji k tomu začaly překvapivě nápadně předurčovat. V jedenácti se vyspala s fousatým školníkem a spali spolu tři týdny, než se vedení školy o jejich excesu dovědělo. Jak už to v takových případech bývá, školník byl na hodinu vyhozen a děvče zůstalo, aby se mezi spolužáky stalo legendou. Kateřin styk se školníkem ji ze dne na den učinil celebritou školy a takřka neminula chvíle, aby na ni některý spolužák nepomyslel nebo za ní nepokřikl - ve velice konkrétním smyslu - za účelem sexu. Z chlapeckých záchodů se ozývalo frkání a vzdechy, jak si tam nepřetržitě někdo honil.

Žádné komentáře:

Okomentovat