úterý 24. dubna 2018

Jehož jméno znamená vznešený

Smrt tiše stála
u našich hlav
Tvé krve se bála
tak se jí zbav

Nesnáším čiperné slečinky. Zbožňuju ty, které nehnou ani prstem a na všecko mají pomahače.
Jsou to pravé ženy, když nedělají nic samy, kromě výměny tampónů a pečení krtkova dortu.
Protože která žena se namáhá (v smyslu hrubé, ubíjející práce), hrubne.
A přestává pro mě být ženou.
Stává se jen kusem krajiny v té nepřeberné mozaice, z níž si nás mozek hněte realitu.
Cílová podoba žena je tedy tak fantastická, protože ji nechceme věřit realitu a tak reálná, že jí nemůžeme zařadit do sféry fantazie. Jako obraz schizofrenika, na kterého mluví hlasy ve zmatených rodech, a říkají mu, že na to nemá! "To nedokážeš, jseš ztracenej."
Jakmile však štulce i výsměch slyšíme praskat ze sluchátek vnímání, jsme už napůl milionáři, zrovna jako když zjistíme, že má schizoš na srdci důležitou věc. "Bojím se chodit ven, je to peklo."
Každopádně ženská, ta prehistorická mašinka na děti, má i své kladné stránky.

Než padne noc, bude na vás vás současný miláček (snad protože vás ještě nepodvedl s nejlepší kámoškou) pohlížet bez citového zaujetí. Jako na zástupkyni jiného živočišného druhu. Právě tak to dělá váš kluk ušatá. Způsob, jak se vás dotýká, budí dojem, že o vás nemá jiný zájem než sexuální.
Od úst mu kanou sliny, ale kdy se naposledy zajímal o to, jak se vlastně na světě cítíte? Schválně mu někdy šáhněte zničehonic do rozkroku. Pokud se na vaši šťavnatou postavičku bez slova vrhne, pak jste buď velmi šťastné nebo velmi hloupé!
Párkrát přirazí, vycáká se a zítra se na vás bude zubit při snidání, kterou mu ke všemu připravíte. A vy budete šťastné jak blechy, uvidíte. Právě tak to děláte a říkáte tomu Láska.
Ach, ta vaše lidská láska! Je tak hluboká, že nemá žádné dno, tudíž je plytká.

Konvoj nepochopení se znovu pohnul a dal se dopředu hlemýždí rychlostí. Což by nevadilo, kdybyste nebyli v písku pouště...

Žádné komentáře:

Okomentovat