pondělí 19. února 2018

Celer

Člověk si nemůže umiňovat, že zapomene. Buď se to stane nebo ne. A mně se to nestalo. Mrtvý sexuální objekt je stejně krásný jako nějaký motýl s duhovými křídly.
Zabil jsem ji, protože mě příliš dráždila její laškovná povaha, pořád se jen chtěla kamarádit s dalšími, nevycválanými, nejapnými chlapci. A já tolik žárlil, že by s nima mohla píchat, olizovat je jazýčkem, nastavovat jim ouška ke kousání a kdovíco dalšího. Nestrpěl jsem, aby tak krásné tělo mohl někdo další využívat ke své potěše!
Bufety a automaty patřily v době socialismu k typickým stravovacím podnikům a prodejnám řady československých měst. Také díky rozmanité nabídce lahůdek, mléčných výrobků, masa a uzenin, nápojů a doplňkových potravin se staly vyhledávanými prakticky všemi věkovými kategoriemi zákazníků. Vedle prodeje lahůdek se chlubily ještě jednou zvláštností. Vysedávala v nich ona, když zrovna neseděla na přednášce. Irena. V očích spolužáků se stávala terčem kritiky, protože chodila do tak levných stravovacích zařízení. Oni měli peníze od rodičů, takže mohli klidně vysedávat v restauracích, kdežto její povaha byla právě tak skromná, jako byla její peněženka prázdná... a toho jsem právě využil, abych se k ní dostal.
Byla to absolutní kundička, první třída šukny, s jemnými havraními vlásky a očima pořád vykulenýma jako medvíďátko, ovšem s vyvinutým poprsím a kulatým zadečkem, kterému dá tvar pouze pravidelné dřepování. Nevím ani, jak se stalo, že jsem si jí nevšiml dřív, ale tehdy, bylo to ve středu, okamžitě jsem si k ní musel přisednout. Zatvářila se maličko překvapeně, ale to nebylo nic, s čím bych nepočítal, beztak už jsem vlezl do soukromí hezké řádce dívek a obtěžoval je takřka profesionálně, takže po deseti minutách nebylo co řešit a bavili jsme se skoro jako staří známí.
Sdělil jsem jí, že bych pro ni obětoval svůj život, nebo aspoň bych se nechal naočkovat nějakou zákeřnou nemocí, třeba malárií, jen proto, abych s ní mohl trávit volný čas. Pořád se jen usmívala a nic neříkala. Pak zvedla svou kabelku, vytáhla papír a propiskou naškrábala své telefonní číslo. Od té doby jsme byli nerozluční jako osud a těsně na to jsme začali mrdat. Kdekoliv a kdykoliv to na nás přišlo.

Žádné komentáře:

Okomentovat