úterý 9. ledna 2018

Mlč a šukej mě

Host přeslechl větší část těchto výkladů, anať jeho pozornost byla obrácena jinam. Do světnice vrátila se totiž Kunka, nesouc jídelní nádobí a veliký sněhobílý, na obrubě vyšíváním a třásněmi ozdobený ubrus, i začala prostírati na stůl v rohu. Pan domácí prohlédl si teprve nyní dívku pozorněji a shledal, že je roztomilá.


Řekneme si něco o dívkách. Jak poznáme, že jsou sexuálně aktivní? Pokud si přejíždějí během konverzace ručkama po klíně a hladí se po vlasech. Asi takhle. Stačí se podívat do zrcadla a uvědomíte si, že pohazujete vlásky jako nymfomanky... všechny! Chytil svou nastávající kolem pasu a shodil ji do peřin. "Dáme ještě jedno kolo, Tamčo!" Rozehřáté tváře leskly se mu krůpějemi potu a libým uspokojením. Postrádal jen ubrousek. Neměl si totiž čím otřít ústa, tak mu z nich tekly sliny. No a pak by se hodil kapesník, aby do něj zachytil po souloži výtok atd. Při nynější převrácené módě nevím, které dívky se přidržet a kterou zapomenout. Líbí se mi kulaté bradičky brunetek a jejich rozjasněné oči. Pak ale se mi též líbí namalované blondýny a někdy překvapí i zmatené zrzky. Co nesnáším opak, jsou vyzáblé ruce a paže těch, které si říkají emařky. Mám pocit, že jsou žluté jako po žloutence a brzy se mi vypaří před očima. Úděsná představa.
Taky mi může hnout řečí, když se nějaké své kurtizány zeptám na to, kolik je třeba venku stupňů německy a ona nezná odpovědět. Přímo pohrdám dívkami, které nemají hlavu na řeči. Místo, aby valily svou jeskyňku zátarasem balvanů a místo toho si něco sypaly do ciferníku, neboli do hlavy, učí se na hodinu marketingu nebo postávají jako stařeny u výloh obchodů s punčoškami!
Dychtivě přijímat nevinný výprask po kulatých zadečcích od svých pánů a kolegů z práce, kteří je pozvali na šálek kávy a nějak se to zvrhlo, by měly...

Žádné komentáře:

Okomentovat