pondělí 11. září 2017

Hurvínek

Ten český blog, to je fakt země Hurvínků. Ptají se s rukou na srdci, jestli mi vadí potetované servírky. Kdo to kdy slyšel, aby mi vadily servírky a je jedno, jakou nechutnost mají na pokožce, může tam být třebas svrab. Servírky jsou mé nejlepší kámošky, abyste věděly. Říká se, že ženské jen vykrucují zadnici!
vykrucovat zadnici, dívím se ti,
že se tak zahazuješ s kdovíkým.
(ozvěna z krčmy po zavíračce)

když na tebe udělala ten svůj kukuč, mohl ses přetrhnout ochotou,
chtěls jí beztak zaplnit zadnici nevydojeným párkem
(už nevím kdy a kde)

Servírky jsou v tom dobré, že často berou nové štamgasty k sobě domů, vypozoroval jsem, že je z toho teď móda mezi mladými čecháčky. Študáci, najmě jakýchsi SUŠ, nemají nic lepšího na práci, než sedět u piva a travky a sledovat, jak se to servírce pěkně zapocuje mezi kozami. Pro servírky všecko, pro ostatní neudělají nic. Když přijde dědula o holi, nepustí ho sednout, protože jim blokuje výhled na bar. Říkají si, šuškají si privátně:
"Koukej, hvězda.. viděls už někdy takovou hvězdu?" přitom se dívají na klasickou fuchtli bez stylu, bez ctnosti, bez šmrncu i bez té "personality", nebo jak to vymysleli psychologové.

umýt slzami nohy a utřít je svými vlasy, to bych si přál, čistou podlahu ti položit, pěkný kobereček z damašku,
vzdušná víla z paneláku, tvůj táta moc pije, ale to nevadí, jak se narubu, tam mu natluču hubu, věř mi, andílku

Když si vybíráte mezi dvěma servírkami, zvolte tu, která s větší jistotou točí pití, nejde o krásu povrchu,
ale o základní příběh vztahu - být neobyčejně sdílný nenásilným způsobem, tím na sebe nalepíš notorické děvky a podivné osoby. Don Juan radí, ať často předstíráte spánek, nebo zaměstnání, děláte se víc, než jste, to malé servírky a velké kurvy, což často chodí ruku v ruce, mají rády. Jakmile zjistíte, že je na obzoru šukačka, zbystřete. Důvěrná sdělení mladých mužů mají sklony k plagiátorství, a to ty mršky vždy vycítí. Chcou šukat jakoby nezávisle a hlavně emancipovaně, protože se píše 2017 a v televizi říkali, že nemá smysl být s klukem, který ti neudělá děcko jako Usain Bolt. Smysl pro základní pravidla slušnosti je servírkám rozdělován od narození jaksi nerovnoměrně. Některé se tváří, že jsou pokračovatelky Jany z Arku, jiné dělají, že mají zdravě vykouřeno za osm životů divokých koček, viz Kesha. Jejich důvěrné chování má ovšem jisté meze - nechtějte je přesáhnout, protože se stáhnou a půjdou za jiným nabíječem, který jim dá větší dýško a dá jim ochutnat víc machismu. Třeba jim ve zvlášt dotěrné chvilce olízne palec u nohy. Eh, začervenání, in puncto náběhu k sexu. To jak udělají, všechny okamžitě se postaví do jakéhosi morálního pozoru, zapne se sexuální kognice a přemýšlejí. Budeme píchat nebo nebudeme, chtěla bych ho, nebo nejdřív nechť zhasne jiná naděje? Zhruba sdělení, co jim jde kódovaně myslí.

Žádné komentáře:

Okomentovat